Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 20άρηδες - Έρχονται αποφάσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσική

Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 20άρηδες - Έρχονται αποφάσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσική

Κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία των περιορισμών απέναντι στην πανδημία αναμένεται να ληφθούν εντός της εβδομάδας. Τα επόμενα βήματα προς την ελευθερία περιμένουν οι πολίτες, με την άρση και των υπόλοιπων περιορισμών. Απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση, άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων, είναι στο κέντρο της συζήτησης κυβέρνησης, ειδικών και επιστημόνων.

Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει απόφαση για επέκταση του ωραρίου της κυκλοφορίας και από τις 00:30 που είναι σε ισχύ σήμερα, να επιτρέπεται η κυκλοφορία έως τις 01:30.

Επίσης, η επιτροπή που θα συνεδριάσει την Παρασκευή θα κληθεί να αποφασίσει και για τη δυνατότητα να επιτραπεί η αναπαραγωγή μουσικής.

Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 20άρηδες

Την ίδια ώρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών 25 – 29 ετών με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, ενώ στην επόμενη φάση θα «μπουν» και οι ηλικίες 18 – 24 ετών.

Όσοι προγραμματίσουν τα ραντεβού τους θα εμβολιαστούν με εμβόλια της Pfizer ή της Moderna, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα άλλα εμβόλια από το μονοδοσικό της Johnson & Johnson.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ