Συνέβη στην Κρήτη: 25 ανεμβολίαστοι μπήκαν σε δεξίωση γάμου με ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού

Συνέβη στην Κρήτη: 25 ανεμβολίαστοι μπήκαν σε δεξίωση γάμου με ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά «παραφροσύνης» που καταγράφονται καθημερινά από ανεμβολίαστους πολίτες.

Μετά την καταγγελία για ανεμβολίαστους που δηλώνουν ότι δεν δέχονται μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους, και τον νέο αναισθησιολόγο του νοσοκομείου Σερρών που ανέλαβε καθήκοντα δίχως να έχει κάνει το εμβόλιο, σειρά είχε η… Κρήτη.

Σύμφωνα με το Creta24, οι καταστάσεις που εξελίσσονται στα κέντρα μαζικής εστίασης της Κρήτης, σε ό,τι αφορά τους ελέγχους των πιστοποιητικών εμβολιασμού, είναι κωμικοτραγικές. Μια μεγάλη παρέα Κρητικών θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης δεν ζητούν ταυτότητες στην είσοδο για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σε γάμο που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το Creta24, χρέη ελεγκτή ανέλαβε ο γαμπρός, ο οποίος διαπίστωσε ότι 25 καλεσμένοι μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης χρησιμοποιώντας το ίδιο πιστοποιητικό.

Οι επαγγελματίες της περιοχής επισημαίνουν ότι αν δεν βρεθούν ουσιαστικές λύσεις για την προστασία των ίδιων και των επιχειρήσεων τους, αντίστοιχα φαινόμενα όχι μόνο θα συνεχίζονται, αλλά θα πολλαπλασιάζονται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ