Κορωνοϊός: Αναστέλλεται η λειτουργία της κονσερβοποιίας με τα 114 κρούσματα στα Γιαννιτσά

Κορωνοϊός: Αναστέλλεται η λειτουργία της κονσερβοποιίας με τα 114 κρούσματα στα Γιαννιτσά

Την αναστολή λειτουργίας της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά αποφάσισε η Πολιτική Προστασία, εξαιτίας των 114 κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στα Γιαννιτσά στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, εξαιτίας της έξαρσης κρουσμάτων.

Η αναστολή λειτουργίας της κονσερβοποιίας θα διαρκέσει για επτά ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για την εταιρεία στα Γιαννιτσά

«Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στη Δ.Ε. Γιαννιτσών, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 7 ημέρες, από 11-09-2020 και ώρα 06:00 έως 18-09-2020 και ώρα 06:00».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ