Αναστάτωση στο Νοσοκομείο Βόλου: Γυναίκα επιτέθηκε με ψαλίδι σε γιατρούς και ασθενείς

Αναστάτωση στο Νοσοκομείο Βόλου: Γυναίκα επιτέθηκε με ψαλίδι σε γιατρούς και ασθενείς

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Πέμπτης 26/09 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όταν μια γυναίκα επιτέθηκε με ψαλίδι σε γιατρούς και ασθενείς.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, μία νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 26/09 το ΤΕΠ του «Αχιλλοπουλείου», δηλώνοντας χρήστρια ναρκωτικών ουσιών.

Πανικός στο ΤΕΠ του «Αχιλλοπουλείου»

Λίγο μετά τις 03:00 ζήτησε να εξεταστεί από ορθοπεδικό για πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει και επειδή η έλευση του ειδικού ιατρού καθυστέρησε δέκα λεπτά, έβαλε τις φωνές, έβριζε τους γιατρούς και τους ασθενείς και επιτέθηκε με ψαλίδι που έφερε πάνω της σε έναν ασθενή που ανέμενε να εξυπηρετηθεί, τραυματίζοντάς τον.

Παράλληλα, απειλούσε τους γιατρούς με το ψαλίδι, δημιουργώντας πανικό.

Αμέσως κλήθηκε το 100, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο με καθυστέρηση και να ζητούν από γιατρούς και ασθενείς να υποβάλουν μήνυση εναντίον της.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είναι γνωστή στις Αρχές, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς μόλις την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύτηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ