Αίθριος καιρός με μικρή άνοδο θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός με μικρή άνοδο θερμοκρασίας

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ανατολικά και τα νότια.  Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοι με ένταση έως 4 μποφόρ και στα νοτια πελάγη βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.

Αναλυτικά: 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Αρχικά αίθριος, βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αρχικά αίθριος, βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ιδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αρχικά αίθριος, βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το πρωί στα Δωδεκάνησα τοπικά 5 μποφόρ. Το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ιδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Αρχικά αίθριος, βαθμιαία από το αργά απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αρχικά αίθριος, βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ