Αιματηρό επεισόδιο στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε επαγγελματία μέσα στο κατάστημά του

Αιματηρό επεισόδιο στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε επαγγελματία μέσα στο κατάστημά του

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα - Παραδόθηκε ο δράστης - Είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο


Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην Κυπαρισσία, όταν άνδρας πυροβόλησε επαγγελματία μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται ηλεκτρονικά είδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Best TV, ένας άνδρας 72 ετών -πρώην λαχειοπώλης- μπήκε στο κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας και, κρατώντας ένα όπλο, στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του, πυροβολώντας τον και τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Φαίνεται ότι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο με τον 72χρονο να επιστρέφει στο κατάστημα μετά από αυτό και φέροντας όπλο να βάλει κατά του ιδιοκτήτη.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Το κίνητρο της επίθεσης μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο.

kiparisia 3kiparisia 2

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ