ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη των δύο Πακιστανών για την επίθεση σε βάρος 26χρονης

Στις 22 Ιουνίου θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος 26χρονης στην παραλία Αγίας Μαρίνας Κορωπίου από ομάδα Πακιστανών.

Η νεαρή κατήγγειλε ότι 6 άτομα της επιτέθηκαν αφαιρώντας της την μπλούζα και παράλληλα μετέδιδαν τα όσα συνέβαιναν στο διαδίκτυο. Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα, ωστόσο οι δικαστές αποφάσισαν να αναβάλουν τελικά την υπόθεση, ώστε να έρθει να καταθέσει στη δίκη η καταγγέλλουσα.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν στο αυτόφωρο:
«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι, ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε για να έρθει αυτοπροσώπως η καταγγέλλουσα να καταθέσει.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το «λάθος», η «άρνηση» και ο Βησσαρίων...

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS