Πετυχημένη η φετινή παρουσία της Hyundai στο WRC

Πετυχημένη η φετινή παρουσία της Hyundai στο WRC

Η Hyundai ολοκλήρωσε με επιτυχία την τέταρτη σεζόν της στο WRC, κατακτώντας πρόσφατα το ράλι Αυστραλίας. Ύστερα από αυτή τη νίκη εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών, πράγμα που αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Το βελγικό πλήρωμα, Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul, κατάφερε να κάνει τη διαφορά επιβεβαιώνοντας την ιδιότητά τους ως το πιο νικηφόρο πλήρωμα του 2017. Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισαν τον τίτλο των οδηγών, οι Βέλγοι αποτέλεσαν πραγματική απειλή στους περισσότερους αγώνες και ολοκλήρωσαν μια εξαιρετικά ανταγωνιστική σεζόν.

«Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη νίκη και την αφιερώνω σε όλη την ομάδα. Έχουν δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν. Δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψαν, γι' αυτό χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο σ' εκείνους που είναι στα ράλι, αλλά και σε όλους στο εργοστάσιο. Προφανώς χάσαμε το πρωτάθλημα, αλλά εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, γεγονός που μας δίνει ένα τεράστιο κίνητρο για την επόμενη σεζόν. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και δεν θέλαμε να πάρουμε πάρα πολλά ρίσκα, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την τέταρτη νίκη του έτους. Είναι φανταστικό. Είναι πραγματικά ο ιδανικός τρόπος για να τερματίσεις τη σεζόν. Τώρα, μπορούμε να απολαύσουμε αυτήν τη στιγμή πριν στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο έτος» σχολίασε μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο οδηγός Thierry Neuville.

Σημειώνεται ότι φέτος η Hyundai με τις τέσσερις νίκες διπλασίασε τον αριθμό των νικητών της σε ετήσια βάση, με 91 νικηφόρα stages που αντιπροσωπεύουν αξιοσημείωτη αύξηση από τις 47 που κατέκτησε το 2016. Η σεζόν 2017 έκλεισε και το ενδιαφέρον στρέφεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2018, το οποίο αγωνιστικά θα ξεκινήσει με το ράλι του Μόντε Κάρλο στις 25-28 Ιανουαρίου 2018.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS