Formula 1: Πρωτιά Χάμιλτον στη Γαλλία

Formula 1: Πρωτιά Χάμιλτον στη Γαλλία

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε τη νίκη στο Grand Prix της Γαλλίας, που ήταν η 65η στην καριέρα του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes, άφησε στη δεύτερη θέση τον Ολλανδό Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) και στην τρίτη τον Κίμι Ραϊκόνεν (Ferrari).

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes εκμεταλλεύτηκε την pole position που είχε κατακτήσει στις κατατακτήριες δοκιμές, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ολλανδό Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) και στην τρίτη τον Κίμι Ραϊκόνεν (Ferrari) και περνώντας εκ νέου στην πρώτη θέση της κατάταξης των οδηγών.

Το… μυστικό της νίκης του Χάμιλτον ήταν η… «αλληλοεξουδετέρωση» των Φέτελ και Μπότας στην εκκίνηση, με αποτέλεσμα ο Βρετανός να φτάσει σε μια εύκολη νίκη.

Μετά την πρώτη τριάδα, τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Ντάνιελ Ρικιάρντο (Red Bull), Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari), Κέβιν Μάγκνουσεν (Haas), Βάλτερι Μπότας (Mercedes), Κάρλος Σάινθ (Renault), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Renault) και Σαρλ Λεκλέρκ (Sauber).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ