Formula 1: Πανηγύρι στη Μαλαισία για Φερστάπεν - Χάμιλτον

Formula 1: Πανηγύρι στη Μαλαισία για Φερστάπεν - Χάμιλτον

Χθες συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής, σήμερα έκανε δώρο στον εαυτό του μια μεγάλη νίκη στο Grand Prix της Μαλαισίας.

Ο λόγος για τον εκπληκτικό νεαρό Ολλανδό Μαξ Φερστάπεν, που πανηγύρισε οδηγώντας τη Red Bull του τη δεύτερη νίκη στην καριέρα του.

Πίσω του τερμάτισε η Mercedes του Λιούις Χάμιλτον, που ακόμη κι έτσι, πάντως αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη των οδηγών, Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον Γερμανό να κατατάσσεται τέταρτος ύστερα από τρομερή προσπάθεια, καθώς εκκίνησε τελευταίος.

Ο Αυστραλός ομόσταβλος του Φερστάπεν, Ντάνιελ Ρικιάρντο, ήταν στην τρίτη θέση, με τις Red Bull να κάνουν το «1-3» σε μια εξαιρετική για την εταιρεία κούρσα.
Ο Φέτελ έδωσε τιτάνια μάχη με τη Ferrari του και τώρα βρίσκεται 34 βαθμούς πίσω από τον Χάμιλτον, πέντε κούρσες πριν ολοκληρωθεί και το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η ατυχία (ή απροσεξία) συνόδευσε πάντως τον Γερμανό πιλότο και μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ενώ οι οδηγοί κατευθύνονταν στα πιτς συγκρούστηκε με τον Λανς Στρολ, με αποτέλεσμα το μονοθέσιό του να υποστεί ζημιές και να χρειαστεί η βοήθεια του Πασκάλ Βερλάιν για να μπορέσει να αποχωρήσει από την πίστα.

Το περιστατικό μπήκε πάντως στο «μικροσκόπιο» των διοργανωτών, οι οποίοι θα το ερευνήσουν και θα ανακοινώσουν το πόρισμά τους.

Από εκεί και ύστερα, τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι, Βάλτερι Μπότας (Mercedes), Σέρχιο Πέρες (Force India), Στόφελ Βαντούρν (McLaren), Λανς Στρολ (Williams), Φελίπε Μάσα (Williams) και Εστεμπάν Οκόν (Force India).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS