Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο της Toyota -Πόσο κοστίζει;

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο της Toyota -Πόσο κοστίζει;

Τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων (e-bikes) πραγματοποιεί η Toyota, παρουσιάζοντας μια υλοποίηση με αυτονομία 70 χιλιομέτρων.

Μπορεί η Toyota να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων στο πλανήτη, αυτό ωστόσο δεν τις απαγορεύει να δραστηριοποιείται και στον τομέα της αστικής μικροκινητικότητας. 

Ανάμεσα, λοιπόν, στα αξεσουάρ που μπορεί κανείς αποκτήσει από την γκάμα της ιαπωνικής φίρμας έρχεται να προστεθεί και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με αυτονομία 70 χιλιομέτρων και κόστος 1.700 ευρώ.

Το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο της Toyota προσφέρεται ήδη στην αγορά της Αργεντινής, διαθέτοντας μάλιστα αρκετά εξαρτήματα τα οποία παράγονται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Toyota εφοδιάζεται με μια μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 10,4 Ah, το οποίο τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 350W.

Η αυτονομία του ηλεκτρικού ποδηλάτου της Toyota κυμαίνεται μεταξύ των 30 και των 70 χιλιομέτρων, ενώ ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας φτάνει έως και τις έξι ώρες.

Η μέγιστη ταχύτητα του ηλεκτρικού ποδηλάτου φτάνει τα 35 χλμ./ώρα, ενώ τις τεχνικές προδιαγραφές του συμπληρώνουν οι τροχοί των 29 ιντσών, η ψηφιακή οθόνη LCD, το σύστημα μετάδοσης της Shimano και τα δύο δισκόφρενα του συστήματος πέδησης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS