Elastika

Ελαστικό σε κίνηση - Τι συμβαίνει στο εσωτερικό του

Κάποιος έβαλε μια κάμερα Go-Pro μέσα σε ελαστικό, μαζί με ειδικά σφαιρίδια ζυγοστάθμισης και έπειτα βγήκε κανονικά στον δρόμο. Η εσωτερική του λειτουργία, δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα.

YN 2024 03 13 10.55.24

Nissan Qashqai 1.3 Hybrid ... Δημιουργός της κατηγορίας [test]

Έχοντας ιδρύσει μια δική του κατηγορία πριν δέκα επτά χρόνια με τον χαρακτηρισμό Crossover αρχικά, δημιούργησε στην συνέχεια την  δική του ξεχωριστή κατηγορία των μικρομεσαίων Crossover/SUV, γνωρίζοντας τεράστια εμπορική επιτυχία, την οποία και ακολούθησαν αναγκαστικά οι περισσότεροι κατασκευαστές.

Volvo C40 2024 03 08 20.43.40

Νέο Volvo C40 Recharge ... Σουηδική αντεπίθεση [test]

Το νέο C40 Recharge, στις εκδόσεις των  238 και των 252 ίππων( ER), έχει πλέον τον κινητήρα και την μετάδοση πίσω, εντυπωσιάζει με την αεροδυναμική κουπέ εμφάνιση του και προκαλεί τον ανταγωνισμό, με τους χώρους, την ποιότητα, την τεχνολογία, την πληρότητα εξοπλισμού το κορυφαίο επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, την άψογη συνδεσιμότητα, την οδική συμπεριφορά και την αίσθηση οδήγησης.

Carlos Sainz

Στο χειρουργείο ο Carlos Sainz -To πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Εκτός μάχης τέθηκε ο Carlos Sainz, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης και θα χάσει το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Tucson 180 2020 07 13 07.07.12

Hyundai Tucson 180 DCT ... Premium επιλογή [test]

Διαθέτοντας προηγμένο και πρωτοποριακό σχεδιασμό σε συνδυασμό με τεχνολογίες αιχμής σε όλους τους τομείς ,το Tucson τέταρτης γενιάς, έθεσε νέα πρότυπα στην κατηγορία των compact SUV, προσφέροντας επιπλέον μια ιδιαίτερα εξηλεκτρισμένη και ενδιαφέρουσα γκάμα εκδόσεων για την κατηγορία του, χωρίς να χάνει τίποτε από τον πραγματικό SUV χαρακτήρα του, που το χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια.

Supervan Ford

Το SuperVan της Ford έχει φτιαχτεί για ρεκόρ

Από την στιγμή που η Ford παρουσίασε τη νέα έκδοση SuperVan 4.2 έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο ταχύτητας του συγκεκριμένου ηλεκτρικού βαν μοντέλου της σε ειδικές διαδρομές και πίστες.

23C0386 004

Νέα Mercedes CLE Coupe ... Petrolhead [test]

Έφθασαν μόλις στην χώρα μας, οι πολυαναμενόμενες νέες  CLE Cabrio και Coupe, προκαλώντας σημαντικές αναταράξεις στον ανταγωνισμό.

2019 FORD PUMA ST Line 01

Ford Puma Hybrid 125 PS ST- LINE ... Με σπορ DNA [test]

Ολοκληρώνοντας  την καριέρα του, το γνωστό μας και ιδιαίτερα εμπορικά επιτυχημένο Puma, εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία του, προκαλώντας τον ανταγωνισμό σε πολλά επίπεδα.

Mg Zs2024 02 16 14.42.42

Νέο MG ZS ... Game changer [test]

Προτάσσοντας μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγοράς στην κατηγορία των B- SUV, ένα εντυπωσιακό καλοσχεδιασμένο αμάξωμα, μεγάλων, διαστάσεων και εσωτερικών χώρων, με περιπετειώδη χαρακτηριστικά, ασυναγώνιστα επίπεδα εξοπλισμού, καλές επιδόσεις και θετική οδική συμπεριφορά, το νέο  ZS, εκπλήσσει από κάθε άποψη, αφήνοντας κυριολεκτικά τον ανταγωνισμό πίσω του.

Vw 24

Νέο Volkswagen Golf 24 ... Αποκάλυψη τώρα [test]

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων από την εμφάνιση του  θρυλικού πρώτου μοντέλου , η VW προχώρησε μόλις πρόσφατα, στην παγκόσμια πρεμιέρα και την αποκάλυψη του νέου Golf, τονίζοντας  χαρακτηριστικά ότι είναι πιο ελκυστικό, έξυπνο και αποτελεσματικό από ποτέ.

Turbo Plateia

Έρχονται οι «turbo» πλατείες -Η επαναστατική λύση που δίνει τέλος στα φανάρια, πώς αλλάζουν τους δρόμους

Οι κυκλικοί κόμβοι νέας γενιάς έρχονται να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές διασταυρώσεις και να ενισχύσουν την οδική ασφάλεια.

TributoItalianoSpecialSeries

Alfa Romeo Tonale, Giulia και Stelvio ... Η αντεπίθεση του νότου [test]

Είναι πλέον γεγονός ότι για ολόκληρη την σειρά των Alfa Romeo, η  ειδική αναμενόμενη και πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση Tributo Italiano έφθασε μόλις στην ελληνική αγορά και ξεχωρίζει, δίνοντας άλλο αέρα και κύρος στα γνωστά μοντέλα της εταιρίας.

Parousiastis Ekpompis Autokinitou

«Από τη θέση του οδηγού»: Σαν σήμερα βγήκε στον αέρα η θρυλική εκπομπή αυτοκινήτου που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες

Σαν σήμερα, πριν από 30 χρόνια, η ελληνική τηλεόραση υποδέχεται μια από τις αγαπημένες αυτοκινητικές εκπομπές των Ελλήνων, με οικοδεσπότη τον Άρη Σταθάκη και κεντρικό θέμα την οδική ασφάλεια.

Glc 400e2024 02 05 19.24.22

Mercedes-Benz GLC 400e ... Σημείο αναφοράς [test]

Προτάσσοντας τους 381 ίππους, τα εκατό χιλιόμετρα της ηλεκτρικής αυτονομίας, την εντυπωσιακή σχεδίαση του νέου μεγαλύτερων διαστάσεων αμαξώματος, το 9αρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, την εξαιρετική τετρακίνηση, την ενεργητική τετραδιεύθυνση και τα κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και υποβοήθησης, και μια σειρά ακόμη ισχυρών πλεονεκτημάτων, η GLC 400e 4Matic  αποτελεί  αναμφισβήτητα  σημείο αναφοράς στην κατηγορίας της.

Antonelli Mercedes 2

Formula 1: Ένα παιδί θαύμα στη θέση του Hamilton; Όλα τα σενάρια

Ένας 17χρονος Ιταλός, ονόματι Andrea Kimi Antonelli θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ένταξή του στην πρώτη ομάδα της Mercedes AMG Petronas μετά και την επικείμενη αποχώρηση του L. Hamilton.

Lewis Hamilton

Η πρώτη ανάρτηση του Lewis Hamilton μετά τη μεταγραφή στη Ferrari είναι γεμάτη υποσχέσεις

Εχω το ίδιο προαίσθημα που είχα και το 2013 λέει ο Lewis Hamilton στο πρώτο του μήνυμα μετά τη μεταγραφή του αιώνα για τη Formula 1, τη μεταγραφή του Βρετανού από τη Μercedes στη Ferrari.

Xamilton 2025 Ferrari

Λιούις Χάμιλτον: Χορός δισεκατομμυρίων για τη «μεταγραφή του αιώνα» στη Ferrari

Η Ferrari ανακοίνωσε χθες το απόγευμα (01/02) επίσημα τη μεταγραφή του Λιούις Χάμιλτον στην ομάδα, με τα νέα να προκαλούν πάταγο σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι "αναταράξεις" ήταν τόσες πολλές που επηρέασαν μέχρι και το χρηματιστήριο.

Orio Taxythtas

Τέλος στα 130 χλμ./ώρα στην Εθνική Οδό -Πόσο θα είναι τα νέα όρια;

Τα όρια ταχύτητας αλλάζουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης και ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο ανώτατο όριο ταχύτητας.

2023 FORD KUGA ACTIVE 02

Νέο Ford Kuga 2024 ... Έφθασε και προκαλεί τον ανταγωνισμό [test]

Το νέο Kuga, όπως τονίζει η εταιρεία, είναι ένα  εντυπωσιακό SUV σχεδιασμένο για να υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και τις δραστηριότητες του οδηγού, διαθέτοντας τολμηρή σχεδίαση, έξυπνες τεχνολογίες και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις για όλες τις ανάγκες.

YN 2024 01 25 13.10.40

«Έγδυσαν» πανάκριβη Porsche στη μέση του δρόμου

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές αυτοκινήτων, με τους ιδιοκτήτες ΙΧ να κοιμούνται με τον φόβο ότι θα ξυπνήσουν και θα δουν το αυτοκίνητό τους να λάμπει δια της απουσίας του.

PEUGEOT 208 2307STYP 201

Νέο Peugeot 208 ... Ήρθε ανανεωμένο και δυναμικό [test]

Αναμφισβήτητα το 208 αποτελεί το  εμβληματικό μοντέλο στην γκάμα της εταιρείας, ενώ υπήρξε το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως κατηγορίας το 2022.

1705162090998490395151043261367

Νέο Suzuki Swace ... Υβριδική απάντηση με 4.7 λίτρα κατανάλωση [test]

Ξεκινά  ηλεκτρικά και αθόρυβα εντυπωσιάζοντας οδηγό και επιβάτες, κινείται από έναν εξελιγμένο και ήσυχο τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, αλλάζει ταχύτητες με ένα πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιτυγχάνει απίστευτα χαμηλές τιμές κατανάλωσης καυσίμου , προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλους χώρους επιβατών και αποσκευών, μεγάλη πρακτικότητα και πρωτοποριακά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Είναι το νέο Swace, πού φοβίζει ιδιαίτερα τον ανταγωνισμό, απαντώντας τόσο στα SUV και στα ακριβά αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

YN 2024 01 11 14.22.56

Mercedes EQB 250 190 PS ... Ποιότητα , πολυτέλεια και αυτονομία [test]

Η δεύτερη στην σειρά των compact  αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μεγάλης Γερμανικής εταιρείας, έχει να επιδείξει τεχνολογία και αυτονομία, ποιότητα και πολυτέλεια, χώρους και άνεση, που ειδικά στην πλέον προσιτή έκδοση 250, δύσκολα πλησιάζει ο ανταγωνισμός.

Odigos Aytokinito

Μουσική στην οδήγηση -Αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο για όσους το κάνουν με αυτόν τον τρόπο

Η μουσική δεν απαγορεύεται από τον Κ.Ο.Κ. κατά την οδήγηση, όμως πρόστιμο προβλέπεται για αυτούς που χρησιμοποιούν ακουστικά, ανεξαρτήτως εάν αυτά είναι ασύρματα ή όχι.

Ford Pinakida

Πώς οι νέες πινακίδες θα βάλουν τέλος στις κλοπές αυτοκινήτων

Η Ford συνεργάζεται με την Reviver για να δώσουν νέα εικόνα και δυνατότητες στις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

YN 2023 12 29 20.02.25

Νέα Ford Μustang Mach-E RWD ER ... Επιδόσεις, οικονομία και αυτονομία [test]

Είναι γεγονός ότι η νέα αμιγώς ηλεκτρική Mustang-Ε, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της μια σκληρή, ολοκληρωμένη και αποστομωτική απάντηση στον ανταγωνισμό, φέρνοντας τον σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Michael Schumacher.jpeg

Μήνυμα της Ferrari στον Σουμάχερ: «Δέκα χρόνια μετά και πάντα στις καρδιές μας, συνέχισε να μάχεσαι»

Μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την ημέρα που ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη τον σοβαρότατο τραυματισμό στις γαλλικές Άλπεις έστειλε η Ferrari.

Parking Aytokinito

Πώς να παρκάρουμε εύκολα και γρήγορα -Το κόλπο για να μην χτυπήσουμε ποτέ ξανά το πεζοδρόμιο

Με απλές και σίγουρες κινήσεις μπορούμε να παρκάρουμε εύκολα, χωρίς να «τραυματίσουμε» τις ζάντες των τροχών του αυτοκινήτου μας.

Alkool

Αλκοόλ και οδήγηση τέλος - Πότε γίνονται υποχρεωτικά τα αλκοολόμετρα στα αυτοκίνητα

Τέλος θέλει να βάλει η ΕΕ στους οδηγούς που καταναλώνουν αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο και ύστερα πιάνουν τιμόνι, με νέο ηλεκτρονικό σύστημα να μπαίνει υποχρεωτικά σε όλα τα αυτοκίνητα.

Google Aytonomi

To απίθανο πείραμα της Google στους δρόμους - Τι απέδειξε ο τεχνολογικός κολοσσός

Η αυτόνομη οδήγηση αλλάζει τα δεδομένα στους τέσσερεις τροχούς και ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χρήση του αυτοκινήτου.

YN 2023 12 20 14.39.14

Ανανεωμένο Opel Crossland ... Εμφάνιση, δύναμη και ευρυχωρία [test]

Ο διάδοχος του γνωστού και επιτυχημένου Meriva είναι ουσιαστικά  ένα σωστά σχεδιασμένο και εντυπωσιακό όχημα μεγάλων εσωτερικών χώρων, που κινείται μεταξύ ενός  ευρύχωρου πολυμορφικού οχήματος και ενός κόμπακτ πρακτικού SUV, που μπορεί να εξυπηρετεί με το παραπάνω της ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας, διαθέτοντας ταυτόχρονα  ισχυρά πλεονεκτήματα που φέρνουν τον ανταγωνισμό σε δύσκολη θέση.

17026478068528762778705720817073

Νέο Suzuki IGNIS HYBRID ... Εμφάνιση , οικονομία και πρακτικότητα [test]

To καινούργιο IGNIS HYBRID επέστρεψε, έχοντας να επιδείξει, περισσότερο δυναμική εμφάνιση, νέο κινητήρα και καλύτερες επιδόσεις σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη τεχνολογία Suzuki HYBRID σε κάθε έκδοση είναι ενδεικτικά τα στοιχεία που το καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δημοφιλές.

Tesla Model 3

Η Tesla ανακαλεί σχεδόν όλα τα οχήματά της στους δρόμους των ΗΠΑ -Εξαιτίας του αυτόματου πιλότου, τι αλλάζει

Η Tesla ανακαλεί σχεδόν όλα τα 2 εκατομμύρια αυτοκίνητά της στους δρόμους των ΗΠΑ για να περιορίσει τη χρήση της λειτουργίας Autopilot.

YN 2023 12 13 14.04.36

Νέο Peugeot 408 ... Ξεχωριστό και δυναμικό [test]

Με το νέο 408, η  μεγάλη γαλλική εταιρεία θέλησε να επιδείξει τη φαντασία και δημιουργικότητα των σχεδιαστών και των μηχανικών της, προσφέροντας ένα ξεχωριστό αμάξωμα ‘fastback’ στην κορυφή του segment C, όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Proetoimase Aytokinito Gia Xeimwna1

Τι περιλαμβάνει το «Check up» του αυτοκινήτου για τον χειμώνα!

Χειμώνας σημαίνει έλεγχος και συντήρηση του αυτοκινήτου, κι αυτό γιατί οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και οι χαμηλές θερμοκρασίες, μπορεί να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σου.

YN 2023 12 11 16.30.03

Νέα Mercedes EQA 190 PS ... Δύσκολος αντίπαλος [test]

Η πρώτη στην σειρά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μεγάλης Γερμανικής εταιρείας, διαθέτει  στοιχεία τεχνολογίας , εξοπλισμού , ασφάλειας, αξιοπιστίας, αυτονομίας και πολυτέλειας που την καθιστούν ευθύς εξ αρχής ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο στην κατηγορία της και μεγάλη πρόκληση για τον ανταγωνισμό.

Ikea Car

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το αυτοκίνητο του ΙΚΕΑ

Μέχρι σήμερα, τα προϊόντα που ο χρήστης πρέπει να συναρμολογήσει προκειμένου να μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει, αφορούσαν κυρίως σε έπιπλα, τα οποία διατίθενται μέσω αλυσίδων κασταστημάτων τύπου ΙΚΕΑ.

YN 2023 11 27 19.53.12

Σοκ για τους ιδιοκτήτες των παλιών αυτοκινήτων -Υποχρεωτική απόσυρση προτείνει η Ευρώπη

Σε εκατομμύρια ανέρχονται τα αυτοκίνητα που θα οδηγηθούν στην ανακύκλωση εφόσον πάρει το «πράσινο φως» η νέα πρόταση της ΕΕ.

Ferstapen

Formula 1: Μεγάλος νικητής ο Μαξ Φερστάπεν στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο νικητής στο σημερινό (26/11) γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι, με το οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν του 2023 στη Φόρμουλα Ένα. Ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull άφησε στην δεύτερη θέση τον Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Τζορτζ Ράσελ με Mercedes, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

16999041849382693103898237922717

Νέο Suzuki S-Cross Mild Hybrid ... Εμφάνιση, τεχνολογία και οικονομία [test]

Πλήρως ανανεωμένο και ιδιαίτερα προηγμένο τεχνολογικά , με εντυπωσιακή εμφάνιση, χώρους, πρακτικότητα, πλούσιο εξοπλισμό, καλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου σαν 4Χ4,το νέο μοντέλο  αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του.

YN 2023 11 23 16.27.54

Νέα αποκάλυψη για τον Schumacher -Το ατύχημα και η «απόπειρα δολοφονίας» του

Λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση 10 ετών από τον σοβαρό τραυματισμό του Michael Schumacher, ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία από την καριέρα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS