Το ανήθικο πλεονέκτημα

Το ανήθικο πλεονέκτημα

Ο κ. Τσίπρας και η δική του συγκεκριμένη Αριστερά δεν γελοιοποίησε μόνο την έννοια της αριστεροσύνης. Ακύρωσε και την παντιέρα που ανέμιζε ο αριστερός χώρος, επί σειράν ετών και που έγραφε «ηθικό πλεονέκτημα». Που όπως αποδεικνύεται ήταν μία ψευδαίσθηση με την οποία οι Αριστεροί επιχειρούσαν κάθε φορά να καταδυναστεύουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Και αυτός ήταν ένας πρόσθετος λόγος για να χάσει πανηγυρικά τις εκλογές, πριν από ένα χρόνο περίπου.


Το ότι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστερά το υποκατέστησε το ανήθικο πλεονέκτημά της δεν επιβεβαιώθηκε μόνο κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας Τσίπρα αλλά, ακόμη και σήμερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το επιβεβαιώνουν ακόμη και τώρα που το κόμμα τους είναι στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γλαφυρό παράδειγμα ο κ. Παπαδημούλης και η τάση του ... στην έγγειο πρόσοδο, την οποίον πάντως με μισόλογα την αποδοκίμασαν οι σύντροφοί του.

Η αιδήμων, άλλωστε σιωπή σε όσα έχουν κατά καιρούς καταμαρτυρήσει για τις μεθόδους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης αποτέλεαν την καλύτερη επιβεβαίωση για το τί ήλθε να κάνει η Αριστερά, πέραν της μεγαλύτερης φτωχοποίησης της Ελλάδος, της παράδοσης, άνευ όρων κυριαρχικών δικαιωμάτων, και κυρίως της εθνικής αξιοπρέπειας και ιστορικών συμβολισμών

Έτσι, η ελληνική κοινωνία έβγαλε τα συμπεράσματά της και προφανώς δεν έχει σταματήσει να κάνει τις αξιολογήσεις για το ποιοι την κυβέρνησαν.
Και αποτέλεσμα των συμπερασμάτων αυτών είναι η συνεχής απώλεια ποσοστών του ΣΧΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις. .

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ