Η εμπάθεια των ηττημένων

Η εμπάθεια των ηττημένων

Δεν είναι λίγα τα δείγματα των μικρόψυχων σχολίων και επιθέσεων σε βάρος της κυβέρνησης από άλλοτε επιφανείς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πολιτική που εφαρμόζει για την αντιμετώπιση της πανδημίας που, σε τελευταία ανάλυση, δεν είναι παρά μία κυβερνητική ασπίδα στην υγεία των πολιτών.

Ο ασθενής αντίλογος που προβάλλεται είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί άλλη στάση. Όμως δεν αποδοκιμάζει αυτά που οι σύντροφοί του, με κυβερνητικές θέσεις περιωπής άλλοτε,  εκστομίζουν.

Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ λ.χ.  με άρθρο του άλλοτε συμβούλου επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα ελεεινoλόγησε την κυβέρνηση και παρουσίασε ψευδώς την χώρα ως ανοχύρωτη. Ενώ άλλο στέλεχος, επιχείρησε  τον αηδή συμψηφισμό των νεκρών από τον κορωνοίό με τους νεκρούς απότην πυρκαϊά στο Μάτι που ήταν αποκλειστική ευθύνη  μιας ανίκανης κυβέρνησης.Τα δείγματα αυτά κακοήθειας συνοδευονται  από την αιδήμονα σιωπή του αρχηγού.

Θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει, υπό άλλες συνθήκες, την εμπάθεια αυτή των ηττημάνων. Όμως αυτό που περνάει σήμερα η χώρα και που προσπαθεί να το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, με συντριπτική τηνεσωτερική καιδιεθνή αναγνώριση, δεν εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο για την μικροψυχία του. Αποκαλύπτει και πόσο ιδεοληπτικά επικίνδυνο είναι αυτό το κόμμα, πουφαίνεται ότι ούτε από τα λάθη του αλλά, ούτε και από την βαρειά εκλογική τιμωρία που υπέστηέχει παρει μαθήματα.

Αν αυτοί απειλούν ότι «θα λογαριαστούμε» όταν έλθει η ώρα, δηλαδή όταν θα ξαναβρεθούν, υποτίθεται στην εξουσία, θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι τον δικότους λογαριασμό τον έχει ετοιμάσει ήδη ο ελληνικός λαός.Και θα τους τον στείλει πάλι με την επόμενη ευκαιρία...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ