Η κατά ΣΥΡΙΖΑ Δικαιοσύνη

Η κατά ΣΥΡΙΖΑ Δικαιοσύνη

Το νέο προεκλογικό διλημματικό σύνθημα –γιατί είμαστε σε προεκλογικό έτος- του ΣΥΡΙΖΑ είναι «Δικαιοσύνη παντού ή διεύρυνση των ανισοτήτων».

Και αυτό το σύνθημα το διακινεί το κόμμα της αποτυχούσας αριστεράς μέσω του δημοσιογραφικού του οργάνου, της Αυγής.

Προφανώς στο κόμμα αυτό θεωρούν κορόιδο τον ελληνικό λαό. Και ασφαλώς οι ΣΥΡΙΖΑίοι νομίζουν ότι ο λαός αυτός έχει ξεχάσει τα όσα θλιβερά συνέβησαν  στις σχέσεις της δικής τους διακυβέρνησης και δικαστικής εξουσίας, με ευθύνη δικής τους. Και που απλώς επιβεβαίωσαν  την αυταρχική αντίληψη που  κατέχει  τους αριστερούς μόλις πάρουν εξουσία στα χέρια τους. 

Βεβαίως δεν  είναι η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε να χειραγωγηθεί η δικαιοσύνη. Το βιώσαμε και με τις σοσιαλιστικές κυβερνήσεις. Όμως για πρώτη φορά  η εργαλειοποίηση  της Δικαιοσύνης  συνοδεύτηκε   και  από την κατασυκοφάντησή της και μάλιστα  από αναρμοδίους που ούτε  γνώριζαν τι θα πει Νόμος και που θεωρούσαν ασήμαντο το να τον καταπατούν.

Το ότι  αυτά έχουν συμβεί και στο παρελθόν δεν απαλλάσσει  την για πρώτη φορά Αριστερά, για τον τρόπο που επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την τρίτη Εξουσία. Πρώτον διότι είχε το θράσος να επικαλεστεί έναντι του ελληνικού λαού   ένα άλλο, υποτίθεται, πολιτικό ήθος το οποίο αναζητείτο επί τεσσεράμισι χρόνια  αλλά δεν ανευρέθη!. Δεύτερον διότι οι παρεμβάσεις της κυνικής εκείνης Αριστεράς ήτανε ωμότερες και, κυρίως, απροκάλυπτες...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ