Άννα Βίσση: « Είμαι η Άννα η κόρη του μπακάλη και έβαζα φακές σε πελάτες»

visi3 300

Μπορεί πολλοί να την χαρακτηρίζουν «απόλυτη star» η ίδια ωστόσο όπως είπε σε συνέντευξή της, συνεχίζει να είναι η Άννα η κόρη του μπακάλη: «εγώ είμαι η Άννα η κόρη του μπακάλη. Ο παππούς μου και ο μπαμπάς μου είχαν μπακάλικο στον τουρκομαχάλα . Ακόμα θυμάμαι που έβαζα φακές στους πελάτες. Έμαθα από πολύ μικρή να δουλεύω» αποκάλυψε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «έμενα με την οικογένειά μου στην Κυψέλη. Εκεί πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Ήταν η προσπάθεια της οικογένειάς μου να ενταχθούμε στην ελληνική κοινωνία. Ήταν η μετάβασή μου στον σκληρό ρεαλισμό γιατί ζούσαμε πολύ φτωχικά. Μέναμε πέντε άτομα σε ένα δυάρι. Ήταν φτωχά χρόνια αλλά ωραία» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.
Όχι μόνο για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της μίλησε η τραγουδίστρια: «δεν είμαι σίγουρη αν ένιωθαν πολύ "υπό" ή πολύ "υπέρ".Kαμιά φορά τους έβγαινε σε κόμπλεξ "ε και επειδή είσαι η Βίσση" θέλεις να γίνεται το δικό σου" μου έλεγαν» τόνισε η Άννα Βίσση.
Η ίδια δεν φοβάται και λέει ανοιχτά την ηλικία της: «είμαι 57 χρόνων. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω . Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή και δεν κάνω καταχρήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ταμπού που τους αρέσουν οι μεγαλύτερες. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που της αποκαλούν "τελειωμένες" τις γυναίκες που είναι από μία ηλικία και μετά. Ευτυχώς υπάρχει η Jane Fonda η οποία μου ανατρέπει όλες οι θεωρίες» επισήμανε.
Όσο για το πώς είναι ως γιαγιά;
«είμαι μία γιαγιά που πάει σινεμά μόνη της και ακούει blues στα μπαράκια της Νέας Υόρκης μόνη της. Είμαι μία ροκ γιαγιά» ανέφερε η τραγουδίστρια.
Και προχωρημένη γιαγιά θα λέγαμε εμείς αφού πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι είναι bisexual: «πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι έχουν την επιθυμία πανηδονισμού και δεν θα υπήρχαν ταμπού αν δεν ζούσαμε στις κοινωνίες που ζούμε. Όλοι θα μπορούσαν να δοκιμάσουν έτσι από περιέργεια τη συνεύρεση με το άλλο φύλο. Αν δεν υπήρχε η κατακραυγή της κοινωνίας οι πάντες θα ήθελαν να δοκιμάσουν τα πάντα».
Η τραγουδίστρια έδωσε και την απάντησή της στην αδερφή της Άννας Νταλάρα, Πέπη Ραγκούση η οποία εκτός των άλλων είχε αναφέρει πως τώρα ενοχλούν την τραγουδίστρια τα λουλούδια ενώ στο παρελθόν τραγουδούσε ημίγυμνη και της πέταγαν λουλούδια: «γελάω πάρα πολύ. Ειδικά όταν όσοι τα γράφουν δεν θα μπορούσαν ποτέ να ντυθούν έτσι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ