Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι αποκάλυψε για τις ιστορίες που προβάλλει η εκπομπή της

xatzivasileioyu

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι ο εαυτός της μπροστά στο γυαλί κάτι στο οποίο οφείλει και την επιτυχία της εκπομπής της.
«Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά που κάνω όλα αυτά τα χρόνια δεν θα μπορούσα να κρυφτώ και να είμαι κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπει ο κόσμος πόσω μάλλον στο χώρο μας, όπου όλα μεγεθύνονται μπροστά στο φακό. Αν στην τηλεόραση μείνεις ο εαυτοί σου θα εκτιμηθεί από τον κόσμο. Πιστεύω ότι αυτό έχω κερδίσει από την επαφή μου με το κοινό και με ευχαριστεί πολύ γιατί δεν μου χαρίστηκε τίποτα, δουλεύω από 19 ετών και καθημερινά προσπαθώ να βελτιώνομαι και να μαθαίνω», εξήγησε στο tvζάπινγκ και συνέχισε:

«Καλείσαι να τους κάνεις να σε εμπιστευτούν και να σου πουν τα μυστικά τους, αθώα και ένοχα, και πράγματα που δεν τολμούν να ξεστομίσουν ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό. Έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και ξέρουν πως θα τους σεβαστώ, γιατί τόσα χρόνια αυτό κάνω στο «Πακέτο», σέβομαι την αγωνία τους, τον πόνο τους, τη χαρά που έχουν όταν συναντούν κάποιον έπειτα από χρόνια... Όμως δεν σου κρύβω ότι αρκετές φορές έχω αισθανθεί άβολα από ιστορίες που φυσικά δεν έδειξα, γιατί ακριβώς σεβάστηκα τον τηλεθεατή αλλά και αυτόν που ήρθε και κάθισε στον καναπέ μου και μου άνοιξε την καρδιά του. Είναι μεγάλη ευθύνη να διαχειρίζεσαι συναισθήματα. Την ωραιότερη κουβέντα για την εκπομπή την έχω ακούσει από μια κυρία στο δρόμο: "Σας ευχαριστούμε που τόσα χρόνια μας σέβεστε''. Αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη καταξίωση»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ