Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ: Φοράω πάντα σέξι εσώρουχα στο κρεβάτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ: Φοράω πάντα σέξι εσώρουχα στο κρεβάτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ αποκάλυψε πως υπάρχει ένα μυστικό για να κρατάει ζωντανή την σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, κι αυτό δεν είναι άλλο από το να φορά κάθε βράδυ στο κρεβάτι μόνο τα σέξι της εσώρουχα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχουν μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά: Τον 9χρονο Κριστιάνο Τζούνιορ, τα δύο ετών δίδυμα Ματέο και Έβα Μαρία και την 18 μηνών Αλάνα, που είναι και βιολογική κόρη της 25χρονης Τζωρτζίνας, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά απέκτησε ο Ρονάλντο με παρένθετες μητέρες.

YN 2019 08 27 09.23.58

Η Ροντρίγκεζ μίλησε στην βρετανική εφημερίδα The Sun: «Το να είσαι σύντροφος κάποιου τόσο διάσημου δεν είναι εύκολο, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό που νιώθω για εκείνον είναι πιο δυνατό από κάθε πίεση. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός».

«Αλλά το να αποπλανείς και να ονειρεύεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πάντα κοιμάμαι με τα εσώρουχα και προτιμώ σέξι εσώρουχα», αποκαλύπτει το διάσημο μοντέλο για το μυστικό που κρατά την φλόγα της σχέσης τους αναμμένη. 

YN 2019 08 27 09.24.06

«Είναι άνετο, είναι και σέξι και ρομαντικό. Τα συνδυάζει όλα και θα κάνει και τον άντρα σας χαρούμενο», συνεχίζει η Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ, παροτρύνοντας τις αναγνώστριες της συνέντευξης να υιοθετήσουν το «τρικ» της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Instagram vs Real Life ????(swipe to see it) ? @yamamayofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS