Τζόυς Μιχαηλίδου: Αποκαλύπτει τους λόγους της μεγάλης επιτυχίας της αισθησιακής παράστασης ''Ο Συνοδός''

Τζόυς Μιχαηλίδου: Αποκαλύπτει τους λόγους της μεγάλης επιτυχίας της αισθησιακής παράστασης ''Ο Συνοδός''

Η παράσταση ''Ο Συνοδός'' που παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακο στο Τσάι στη Σαχάρα κάνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Φταίει ότι θεωρείται από κάποιους η πιο αισθησιακή παράσταση της χρονιάς;

Το σίγουρο είναι ότι έχει διαφημιστεί όσο καμία άλλη. Η ηθοποιός Τζόυς Μιχαηλίδου μας μίλησε αποκλειστικά για την παράσταση που σπάει ταμεία!

1. Πρωταγωνιστείτε σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις της χρονιάς που παίζεται κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακο στο Τσάι στη Σαχάρα, ο Συνοδός. Πως σας έγινε ή πρόταση; Λίγα λόγια για τον ρόλο σας.

Απάν.: Η πρόταση μου έγινε από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, τον σκηνοθέτη της παράστασης.
Ο ρόλος μου, είμαι μια μαμά τρελή με την αστρολογία και τα ζώδια και ότι κάνουμε στην οικογένεια βασίζεται με τις αστρολογικές θετικές όψεις που έχουν οι πλανήτες.
(και ο γιός μου [Ανδρέας Λοϊζίδης] που σπουδάζει στην δραματική σκηνή και ψάχνει τον ρόλο της ζωή του βάσει τον πλανητών κλείνει τις οντισιόν του).

2. Στο έργο υπάρχουν τολμηρές σκηνές. Είχατε κάποιον ενδοιασμό που θα παίζατε σε μία τέτοια παράσταση;

Απαν.: Εγώ δεν έχω τολμηρές σκηνές όμως εάν οι τολμηρές σκηνές υποστηρίζονται από το έργο και από τον σκηνοθέτη και τον φωτισμό θα μπορούσα να κάνω και την προκειμένη περίπτωση, η συνάδελφος κυρία Γεωργία Σιακαβάρα έχει πολύ καλή υποστήριξη, σκηνοθετικά, από τα φώτα και από το σενάριο.

tzois1

3. Θέλω να μου πείτε τρεις λόγους για να έρθει κάποιος να δει την συγκεκριμένη παράσταση που σημειώνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Απαν.: Α) Είναι ένα μοντέρνο καθημερινό έργο που δείχνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια οικογένεια μέσα από χιούμορ.
Β) Δείχνει την νεολαία που σπουδάζει και παρασύρεται από τους φίλους τους για να βγάλουν χαρτζιλίκι με οποιονδήποτε τρόπο.
Γ) Για να περάσετε ευχάριστα με τις ξεκαρδιστικές και σέξι κωμικές και πιπεράτες σκηνές που διαδραματίζονται.

tzois2

4. Σας δυσκόλεψε  αυτός ο ρόλος; Κι αν ναι σε τι;

Απαν.: Είμαι η τελευταία που συμπλήρωσε το θίασο και έπρεπε να καλύψω χρονικά την απόσταση για να τους φτάσω. Κάθε ρόλος έχει τις δυσκολίες του και αυτή είναι η μαγεία του θεάτρου το να φτιάξεις ένα χαρακτήρα.

5. Από την καριέρα σας μέχρι τώρα έχετε μετανιώσει για συνεργασίες που κάνατε;

Απαν.: Γενικότερα δεν έχω μετανιώσει για ότι έχω κάνει μέχρι τώρα ακόμα όμως και ένα λάθος είναι ένα πολύ καλό μάθημα ζωής για να προχωρήσεις παραπέρα.

tzois3

6. Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι φέτος δεν πήγαν πολύ καλά τα θέατρα;

Απαν.: Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους, βρισκόμαστε στο μάτι του τυφώνα των αλλαγών, παρόλα αυτά στο δικό μας θέατρο στο Τσάι στη Σαχάρα και στο έργο Συνοδός, ενώ όταν ξεκινούσαμε είχαμε πει ότι το έργο θα ανέβει μόνο για ένα μήνα, πήραμε δύο παρατάσεις γιατί το ζητάει ο κόσμος, θα παίξουμε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και μετά το Πάσχα συνεχίζουμε μέχρι και τον Μάιο. (κάποιες φορές είμαστε πολύ γεμάτοι μου λέει ο σκηνοθέτης μου αστειευόμενος που έχω ένα στιγμιότυπο που χορεύω πολύ κοντά στον κόσμο, να προσέξω μην πάρω κάποιον αγκαλιά ή καθίσω επάνω του και εγώ είπα ποιος θα είναι ο τυχερός χαχαχα)

7. Επόμενα σχέδια σας.

Απαν.: Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, δεν συζητώ κάτι συγκεκριμένο αυτή την εποχή αλλά θα ήθελα πολύ να κάνω τηλεόραση και κινηματογράφο μου λείπουνε, γιατί είχα μια μακρά αποχή λόγω ασθένειας και θανάτου της μητέρας μου και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω σε αυτόν τον χώρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ