Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να γυρίσει την πρώτη ταινία δράσης στο διάστημα

Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να γυρίσει την πρώτη ταινία δράσης στο διάστημα

Η NASA ανακοίνωσε πως ετοιμάζει συνεργασία με τον αστέρα του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, για μια ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα. Συγκεκριμένα, ο διοικητής της NASA, Τζιμ Μπράιντενστιν, με ανάρτησή του στο Twitter, ανακοίνωσε την επικείμενη ταινία που θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Η NASA είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με τον Τομ Κρουζ, σε μια ταινία πάνω στον διαστημικό σταθμό. Χρειαζόμαστε τα ΜΜΕ να εμπνεύσουν τη νέα γενιά των μηχανικών και επιστημών που θα κάνουν τα φιλόδοξα σχέδια της NASA πραγματικότητα» έγραψε ο Μπράιντενστιν. Η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ συμμετείχε τις μέρες που πέρασαν στην παρασκευή αναπνευστήρων για την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική ιστοσελίδα Deadline, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, μια συμπαραγωγή του Space X, της εταιρίας του Έλον Μασκ - που ετοιμάζει διαστημικά ταξίδια στο άμεσο μέλλον - και της NASA, θα αποτελέσει την πρώτη ιστορία μυθοπλασίας, το πρώτο φιλμ δράσης που θα γυριστεί στο διάστημα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η νέα ταινία του Τομ Κρουζ δεν θα αποτελεί μέρος του franchise, των ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές», ενώ για την ώρα καμία εταιρίας παραγωγής του Χόλιγουντ δεν έχει ανακοινώσει την εμπλοκή της σε αυτή.

Στον «πάγο» οι ταινίες του Τομ Κρουζ, λόγω κορωνοϊού

Η αλήθεια είναι πως η βιομηχανία του κινηματογράφου στις ΗΠΑ, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, βιώνει μια από τις πιο βαριές κρίσεις της, συνέπεια των περιοριστικών μέτρων που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Άλλωστε και η πιο πρόσφατη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, μια αναβίωση του θρυλικού αμερικανικού φιλμ, Top Gun, αναγκάστηκε να ανακοινώσει την αναβολή της πρεμιέρας της, εξαιτίας του lockdown για τον κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα, η έβδομη συνέχεια των «Επικίνδυνων αποστολών» με τον Τομ Κρουζ, ανακοίνωσε από τον Φεβρουάριο πως σταματά τα γυρίσματα – τα οποία και γίνονταν στην Ιταλία – για λόγους που σχετίζονται με την πανδημία. Τότε, ο Τομ Κρουζ παρέμεινε σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Βενετίας.



googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ