Το Χόλιγουντ τιμά τη Σαρλίζ Θερόν για τη «ρηξικέλευθη» καριέρα της

Το Χόλιγουντ τιμά τη Σαρλίζ Θερόν για τη «ρηξικέλευθη» καριέρα της

Η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν έλαβε χθες στην Καλιφόρνια το βραβείο της Αμερικανικής Ταινιοθήκης, μία από τις πλέον περίβλεπτες διακρίσεις που απονέμει το Χόλιγουντ.

Με το βραβείο αυτό, επιβραβεύεται μια «ρηξικέλευθη» καριέρα κατά τη διάρκεια της οποίας, η Νοτιοαφρικανή πρωταγωνίστρια δεν δίστασε να αντιταχθεί στην εντυπωσιακή εμφάνισή της για να υποδυθεί περίπλοκους και σκοτεινούς ρόλους.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην ταινία Monster, όπου η Θερόν ερμήνευσε τον ρόλο μιας ιερόδουλης, δολοφόνου κατά συρροή, για τον οποίο βραβεύτηκε το 2004 με το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού.

«Πρόκειται για την πλέον ρηξικέλευθη ηθοποιό με την οποία έχω ποτέ συνεργαστεί και πιθανόν το πλέον ρηξικέλευθο πρόσωπο το οποίο έχω ποτέ συναντήσει» δήλωσε, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της τελετής στο Μπέβερλι Χιλς, ο σκηνοθέτης Τζέισον Ράιτμαν, ο οποίος έχει δουλέψει με την πανέμορφη ηθοποιό στις ταινίες Περίπου Ώριμη και Tully.

«Είμαι συγκλονισμένη, έχω ανάγκη από ένα κοκτέιλ!» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σαρλίζ Θερόν, αναφερόμενη στη βράβευσή της.

Η 44χρονη ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τις Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι στην ταινία Bombshell, που πραγματεύεται την πτώση του συνιδρυτή του τηλεοπτικού δικτύου Fox Ρότζερ Άιλς, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS