Tο τέλος του Τζέρεμι Κλάρκσον από το Top Gear;

Jeremy clarkson april 2013 five

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά που έχουν ως πρωταγωνιστή τους, τον Τζέρεμι Κλάρκσον. Αυτή τη φορά ο 54χρονος παρουσιαστής τέθηκε εκτός BBC, με αποτέλεσμα η εκπομπή «Top Gear» να μην προβληθεί την περασμένη Κυριακή. Από την πλευρά του το ίδιο το κανάλι δήλωσε πως ο Κλάρκσον βρίσκεται σε αναστολή της εργασίας του, εξαιτίας μιας έρευνας που διεξάγεται αυτή την περίοδο, που αφορά σε μια φασαρία που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και σε έναν παραγωγό του βρετανικού καναλιού.

Παρ' όλα αυτά, το κανάλι, δεν γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. Η ανακοίνωση εκπροσώπου του BBC ήταν αρκετά συγκρατημένη: «Μετά από μια διένεξη με έναν παραγωγό του BBC, ο Τζέρεμι Κλάρκσον, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, λόγω επικείμενης έρευνας. Κανείς άλλος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Το Top Gear δεν θα προβληθεί την Κυριακή. Το κανάλι δεν έχει κάποιο άλλο σχόλιο». Ούτε ο ίδιος ο παρουσιαστής έχει κάνει κάποιο σχόλιο, όπως συνήθιζε, μέσω Twitter.

Οι κακές γλώσσες όμως δεν άργησαν να... λαλήσουν και οι πρώτες φήμες βγήκαν στην επιφάνεια. Το περιοδικό Radio Times, ισχυρίζεται πως η όλη «διένεξη» στην οποία αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του καναλιού, ήταν μια ωραιότατη μπουνιά την οποία δέχτηκε αρσενικός παραγωγός, από το χέρι του Κλάρκσον. Το περιοδικό συνεχίζει, λέγοντας πως το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα, αλλά αναφέρθηκε στους ιθύνοντες του καναλιού μόλις χτες (σσ Δευτέρα).

Η αγγλική tabloid, Metro, όπως και η ιρλανδική Daily Mirror, αναφέρουν πως ο τύπος, ο οποίος δέχτηκε το «χάδι» του Κλάρκσον, είναι ο Ιρλανδός βοηθός παραγωγός, Όισιν Τάιμον. Ο 36χρονος βρίσκεται στην εκπομπή εδώ και επτά χρόνια, όμως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα, μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα γυρισμάτων, ο Κλάρκσον δεν βρήκε κάτι να φάει και χτύπησε όποιον βρήκε μπροστά του. Και δυστυχώς για τον Τάιμον, βρέθηκε να φταίει που γουργούριζε η κοιλιά του 54χρονου παρουσιαστή.

clarkson top gear

Παρ' όλα αυτά, το γεγονός πως το Top Gear, είναι η κορυφαία εκπομπή αυτοκινήτων στον κόσμο και έχει αποφέρει στο Βρετανό παρουσιαστή 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο μισθός του πλέον ανέρχεται στα 1,85 εκατομμύρια το χρόνο, ήταν αναμενόμενο πως η μη προβολή της εκπομπής θα δημιουργούσε θύελλα αντιδράσεων. Ο δεξιός βουλευτής Γκουίντο Φοκς δημιούργησε μια διαδικτυακή σελίδα, η οποία τιτλοφορείται «Bring Back Clarkson» (εκ του BBC), η οποία μαζεύει υπογραφές όσων επιθυμούν ή καλύτερα απαιτούν να επιστρέψει ο ιδιόρρυθμος παρουσιαστής στα πλατό του καναλιού. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη κίνηση έχει μαζέψει 25.000 «υπογραφές».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ