Viral κόλπο ταξιδιώτη σε πτήση για να μένει η διπλανή του θέση κενή-Έτσι αποφεύγει να κάθεται κανείς δίπλα του

Viral κόλπο ταξιδιώτη σε πτήση για να μένει η διπλανή του θέση κενή-Έτσι αποφεύγει να κάθεται κανείς δίπλα του

Οι άνθρωποι έχουν τους τρόπους τους για να αποφεύγουν να έχουν συνεπιβάτες να κάθονται δίπλα τους στις πτήσεις και ένας έγινε viral στο TikTok με το κόλπο που έκανε.

Ο νεαρός επιβάτης αποκάλυψε τον ενδιαφέροντα αλλά και έξυπνο τρόπο με τον οποίο κρατούσε το διπλανό κάθισμα κενό, ενώ πτήση της αμερικάνικης Southwest Airlines ήταν έτοιμη για απογείωση, σύμφωνα με τη βρετανική The Sun.

Το βίντεο, που έκτοτε κατέβηκε από τον αρχικό χρήστη, αλλά μοιράστηκε από άλλους λογαριασμούς TikTok, κατέγραψε τον άνδρα να χρησιμοποιεί το εξής κόλπο για να φαίνεται ότι η θέση του ήταν πιασμένη.

Το viral κλιπ ξεκινά δείχνοντας τον άνδρα να χαμογελάει, ενώ χρησιμοποιεί το χέρι του με κρεμασμένο ένα φούτερ και ένα καπέλο για να μοιάζει με άνθρωπο.

Το κόλπο που έγινε viral στο TikTok:

@troygenewilson

 

♬ original sound - TroyGeneWilson

 

 

Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στην πτήση περνούν δίπλα από την άδεια θέση χωρίς να αντιληφθούν την ανόητη τακτική, προφανώς για να ψάξουν αλλού για θέση.

Η αεροπορική Southwest Airlines έφτιαξε κι αυτή το δικό της χιουμοριστικό βίντεο για να κάνει πλάκα με τους επιβάτες που προσπαθούν να καταφέρουν να μην κάτσει κάποιος δίπλα τους.

Το χιουμοριστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα στο βίντεο με διάφορους τρόπους να αποθαρρύνει τους επιβάτες να κάτσουν δίπλα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ