Αστρονομικά ποσά για τα αστέρια του TikTok -Πόσα χρήματα κερδίζουν

Αστρονομικά ποσά για τα αστέρια του TikTok -Πόσα χρήματα κερδίζουν

Η Charli D'Amelio έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο TikTok, η Addison Rae Easterling είναι εκείνη ωστόσο που κερδίζει τα περισσότερα χρήματα, σύμφωνα με το Forbes.

Σύμφωνα με μία νέα έκθεση, το Forbes εκτιμά ότι εφτά διάσημοι TikTokers ανάμεσα στους οποίους η Easterling και η D'Amelio κέρδισαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια την περασμένη χρονιά.

Ειδικότερα, το Forbes υπολόγισε ότι η 19χρονη Easterling κέρδισε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια γεγονός που την καθιστά το αστέρι του TikTok με τα μεγαλύτερα έσοδα αυτή τη στιγμή.

Πίσω της βρίσκεται η 16χρονη Charli D’ Amelio με περίπου 4 εκατομμύρια. 

Πρόκειται για τις δύο πιο δημοφιλείς TikTokers καθώς σύμφωνα με το Business Insider την D'Amelio ακολουθούν περισσότεροι από 76 εκατομμύρια, ενώ την Easterling πάνω από 54 εκατομμύρια.

Και οι δύο άρχισαν να κάνουν δημοσιεύσεις στο TikTok το 2009 και σύντομα έγιναν διάσημες. Μετά από τρεις μόλις μήνες μάλιστα χρήσης της εφαρμογής, η Easterling είχε πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους. «Θυμάμαι ότι τότε άλλαξε για μένα», δήλωσε η Easterling στο Business Insider νωρίτερα φέτος. «Ήξερα ότι ήθελα να το αντιμετωπίσω πιο σοβαρά και να το επεκτείνω σε άλλες πλατφόρμες. Έκανα ένα βίντεο στο YouTube και έγινα πραγματικά πιο δραστήρια στο Instagram».

Στην τρίτη θέση της λίστας του TikTok βρίσκεται η 19χρονη αδερφή της Charli, Dixie D'Amelio, με 2.9 εκατομμύρια δολάρια και στην τέταρτη θέση η Loren Gray με 2,6 εκατομμύρια δολάρια.

Τόσο η Easterling όσο και οι αδερφές D'Amelio έχουν κυκλοφορήσει τα δικά τους καλλυντικά προϊόντα. Συγκεκριμένα, την Item Beauty, μια νέα σειρά μακιγιάζ που δημιουργήθηκε από την Easterling και την Madeby Collective, και την Morphe 2, μία συνεργασία των Charli και Dixie D'Amelio με στόχο την Generation Z. Έχουν συνεργαστεί επίσης με μάρκες όπως οι American Eagle και Hollister, ενώ λανσάρουν και άλλα προϊόντα.

Τη λίστα του Forbes συμπληρώνουν οι Josh Richards (1,5 εκατομμύρια δολάρια), Michael Le (1,2 εκατομμύρια δολάρια) και Spencer X (1,2 εκατομμύρια δολάρια).

Σημειώνεται ότι το Forbes υπολόγισε τα κέρδη των επτά σταρ του TikTok προ φόρων, και αφορούν στο διάστημα 30 Ιουνίου του 2019 και 30 Ιουνίου του 2020. «Για να εκτιμήσουμε τι έβγαλαν, μιλήσαμε με τους ίδιους τους influencers, πράκτορες, μάνατζερ, διαφημιστές και επενδυτές», εξήγησε το Forbes.

Addison Rae Easterling: Ποιο είναι το αστέρι του TikTok

Η Addison γεννήθηκε στη Λαφαγιέτ της Λουιζιάνα και ως η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της, πάντα απολάμβανε να βρίσκεται στο επίκεντρο. Άρχισε να χορεύει σε ηλικία έξι ετών και ταξίδεψε στις ΗΠΑ για διαγωνισμούς.

Μαζορέτα στο Λύκειο, άρχισε να χρησιμοποιεί το TikTok τον Ιούλιο του 2019, το καλοκαίρι μετά την αποφοίτησή της. Ξεκίνησε σπουδές στο κρατικό πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα, όπου σπούδασε δημοσιογραφία.

Η Addison θυμάται την ακριβή ημερομηνία που έφτασε τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους, λέγοντας στο Forbes ότι ήταν στις 27 Οκτωβρίου 2019. Τότε άρχισαν να την αναγνωρίζουν στην πανεπιστημιούπολη χάρη στα βίντεό της, στα οποία φαίνεται κυρίως να χορεύει και να κάνει lip-syncing. «Φώναζαν το όνομά μου ενώ περπατούσα στην τάξη, κάτι που ήταν τρελό», περιέγραψε.

Ένα μήνα αργότερα, εγκατέλειψε το σχολείο. Περίπου την ίδια περίοδο, δημοσίευσε το πρώτο sponsored περιεχόμενο για την Fashion Nova. Τον Δεκέμβριο, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να μετατρέψει τη φήμη της σε μια προσοδοφόρα καριέρα.

Έκανε φιλίες με άλλους TikTokers και βοήθησε να δημιουργηθεί το Hype Hoyse μία ομάδα δημιουργίας περιεχομένου. Τον Ιανουάριο, η Addison υπέγραψε με το πρακτορείο ταλέντων WME, το οποίο εκπροσωπεί επίσης τους γονείς της, Sheri Easterling και Monty Lopez.

Σήμερα συνεργάζεται με την American Eagle, ενώ τελευταία είναι φίλη με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS