Τι ζητά ο Σκορτσέζε από όσους θέλουν να δουν το «The Irishman»

Τι ζητά ο Σκορτσέζε από όσους θέλουν να δουν το «The Irishman»

Το «The Irishman», το κινηματογραφικό έπος για τη μαφία του Μάρτιν Σκορτσέζε, είναι παραγωγή του Netflix και από την περασμένη Τετάρτη η ταινία διατίθεται από το κανάλι. Και την εφαρμογή του. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι ο σκηνοθέτης θέλει να τη δούμε στην οθόνη του έξυπνου κινητού μας.

«Θα πρότεινα, αν ποτέ θελήσετε να δείτε οποιαδήποτε από τις ταινίες μου -ή, τις περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες-, παρακαλώ, παρακαλώ μην τις δείτε σε κινητό, παρακαλώ. Ένα iPad, ένα μεγάλο iPad, ίσως» είπε ο Σκορτσέζε στον κριτικό κινηματογράφου Πίτερ Τράβερς, εμφανιζόμενος στο show του δεύτερου στο YouTube «Popcorn With Peter Travers».

Ο σκηνοθέτης εκτιμά ότι παρά τη μεγάλη διάρκειά της -τρεισήμισι ώρες-, η ταινία μπορεί να τραβήξει και να κρατήσει την προσοχή των θεατών. «Δεν το λέω επειδή εγώ την έκανα!» επέμεινε. «Ήταν μια ενδιαφέρουσα αφηγηματική δομή, και κάθε φορά συμμετείχα. Μ' έναν αστείο τρόπο, νομίζω ότι την έκανα για να ανταποκριθώ σε όλα τα βασικά όσον αφορά το πώς θα μπορέσετε να δείτε αυτήν την ταινία. Ιδανικά, θα ήθελα να πάτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα, να τη δείτε σε μια μεγάλη οθόνη από την αρχή έως το τέλος. Και ξέρω, είναι μεγάλη -πρέπει να σηκωθείτε, πρέπει να πάτε στο λουτρό, όλα αυτά, το καταλαβαίνω- αλλά και στο σπίτι νομίζω ότι μπορείτε να περάσετε τη βραδιά με αυτήν, ή ένα απόγευμα, και ξέρω ότι δεν θα απαντήσετε αν χτυπήσει το τηλέφωνο ή δεν πρόκειται να σηκώνεστε τόσο συχνά. Μπορεί να λειτουργήσει».

Όσον αφορά το να κάνει ταινίες ειδικά για την οθόνη έξυπνου κινητού, ο Σκορτσέζε διευκρίνισε ότι ποτέ δεν το έχει κάνει. «Δεν ξέρω πώς να το κάνω. Εύχομαι να μπορούσα, δεν ξέρω το πώς. Όχι, δεν το πιάνω» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS