Survivor: Στημένοι οι καυγάδες και οι διάλογοι;

Survivor: Στημένοι οι καυγάδες και οι διάλογοι;

Στο Πρωινό σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο Survivor, το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων, και τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν σε αυτό.

Ξεκίνησαν με το μπάνιο που έκαναν οι παίκτες και τον καλωπισμό τους, συνέχισαν με τις ερμηνείες και τα χαρίσματά τους και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο πρόσωπο της βραδιάς, που δεν ήταν άλλο από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Αμέσως μετά, ο συνεργάτης της εκπομπής Νίκος Παρτσώλης παρουσίασε ένα βίντεο, στο οποίο αποδεικνύει ότι ελληνικό και τούρκικο Survivor όχι απλά ομοιάζουν, αλλά είναι καρμπόν, τόσο στα αγωνίσματα, όπου ακόμη και τα σκορ ομοιάζουν, αλλά και στην επιλογή των παικτών, με τους χαρακτήρες και τις αντιδράσεις να είναι σχεδόν πανομοιότυπες, όπως για παράδειγμα με τον αντίστοιχο, ως σωματότυπο, παίκτη του Βασάλου, ο οποίος και λιποθύμησε, όπως και εκείνος.

Ακόμη και η υψοφοβία της Λάουρα βρίσκει το αντίστοιχό της στην τουρκική version του παιχνιδιού! Ακόμη και οι πανηγυρισμοί των παικτών και οι επισκέψεις των ποντικιών είναι σχεδόν ίδιες! Τα σχόλια ήταν ανάμεικτα, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να υποστηρίζει ότι το όλο concept μοιάζει να ακολουθεί μία προκαθορισμένη σκαλέτα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ