Survivor: Περιγραφές-σοκ για το τροχαίο [video]

Survivor: Περιγραφές-σοκ για το τροχαίο [video]

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε σοκαρισμένη τις περιγραφές των «Μαχητών» για το σοβαρό ατύχημα που είχαν στον Άγιο Δομίνικο όταν επέστρεφαν από αγώνισμα.

Ο σοβαρός τραυματισμός αναγκάζει την Ειρήνη Κολιδά να εγκαταλείψει τον Αγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σε σχετική ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη παραδέχτηκε πως δεν είναι σε θέση να συνεχίσει στο Survivor, καθώς θα χρειαστεί από 3 έως 6 μήνες για να επανέλθει, όπως τουλάχιστον της είπαν οι γιατροί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μάζεψε του Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερώσει, τόσο τους ίδιους, όσο και τους τηλεθεατές, για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παιδιών και τίποτε άλλο», τόνισε ο παρουσιαστής και άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για τους δύο τραυματίες και τον χρόνο που θα παραμείνουν εκτός παιχνιδιού.

Στο Συμβούλιο του Νησιού περιέγραψαν, πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια, την σοκαριστική τους εμπειρία. Μάλιστα, παρούσα ήταν και η Ειρήνη Κολιδά, που αποφάσισε παρά τον τραυματισμό της, να βρεθεί στο συμβούλιο και να μιλήσει για το τροχαίο.

https://www.youtube.com/watch?v=dv_2DQdNfXc

https://www.youtube.com/watch?v=fI-lMm3xhok

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ