Survivor: Μαλλιά κουβάρια οι Διάσημοι - 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor: Μαλλιά κουβάρια οι Διάσημοι - 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Η ήττα από τους Μαχητές στο αγώνισμα της ασυλίας οδήγησε στους Διάσημους στο Συμβούλιο του νησιού προκειμένου να υποδείξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι μπλέχτηκαν τόσο, που αναγκάστηκαν να υποδείξουν συνολικά τέσσερις, αντί για τρεις, που θα μπορούσαν, υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ έσπασε και η «σκληρή» ομάδα, την οποία καθοδηγούσε μέχρι πρότινος ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος βρέθηκε εκτός παιχνιδιού από την περασμένη εβδομάδα - όπως και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, την αποχώρηση της οποίας είδαμε επίσης χθες. Κορυφαία στιγμή του δράματος το αδυσώπητο δίλημμα που αντιμετώπισε ο Μπο, ο οποίος έχοντας κερδίσει την προσωπική ασυλία, ήταν αναγκασμένος να προτείνει την Ευρυδίκη ή τον Χούτο. Τελικά υπέδειξε τον πρώην ποδοσφαιριστή, καθώς δεν τόλμησε να επιλέξει την αθλητικογράφο.

Μαζί με τον Χούτο, είναι υποψήφιοι για αποχώρηση (θα ανακοινωθεί την Πέμπτη το αποτέλεσμα), ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα, που ισοψήφησαν στη μυστική ψηφοφορία, αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης, που προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε κερδίσει επίσης την προσωπική ασυλία.

https://www.youtube.com/watch?v=3b-M_TyXGck

Εκτός από την ξαφνική αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, υπήρξε και μία επιστροφή, αυτή του Μάριου Ιωαννίδη.

Ο «μαχητής» δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το τροχαίο ατύχημα που είχε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, απ΄ότι φαίνεται ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί είχαν αναφέρει πως ο Μάριος θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να αναρρώσει πλήρως, αλλά ο ίδιος δεν άντεξε στο νοσοκομείο και πεθύμησε την ομάδα του.

«Δεν είμαι 100% καλά. Αλλά στους τοίχους το νοσοκομείου που ήμουν σε ένα δωμάτιο κλειστό, ήταν πολύ χειρότερο για την ψυχή μου. Αποφάσισα να φύγω από αυτό. Τρελάθηκα πραγματικά. Οι γιατροί έλεγαν ένα μήνα και, εγώ σε 15 μέρες νιώθω καλά.

Μπορεί να μην είμαι ακόμα έτοιμος να τρέξω, αλλά δεν άντεξα, είναι και Πάσχα, δεν ήθελα να το περάσω μόνος μου. Πρώτη φορά μπορεί να κλάψω στο Survivor», είπε ο ίδιος, χαιρετώντας ξανά την ομάδα του, αλλά και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ