Survivor: Λύγισαν οι διάσημοι όταν είδαν τις οικογένειές τους!

Survivor: Λύγισαν οι διάσημοι όταν είδαν τις οικογένειές τους!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του Survivor, εκτός από το συμβούλιο στο νησί στο οποίο είδαμε τους μαχητές να περιγράφουν όσα έζησαν με το τροχαίο, είδαμε και τους διάσημους να διαβάζουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να «λυγίζουν»!

Αρχικά είδαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα να παίρνει μηνύματα από τον αδερφό και την μητέρα του και να τα διαβάζει στους συμπαίκτες του πολύ συγκινημένος.

Την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με μηνύματα επίσης από τον αδελφό και την μητέρα του, αλλά και την γλυκιά του ανιψιά. Ο δυνατός παίκτης των διασήμων δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης.

https://www.youtube.com/watch?v=P7KtGP5xokM

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης είδε τη γυναίκα του και τα παιδιά τους και από τη συναισθηματική φόρτιση δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, φιλώντας και αγκαλιάζοντας την οθόνη που είχε μπροστά του.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια που έλαβαν από τις οικογένειές τους ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Λάουρα Νάργες, ενώ ο αδερφός του Κώστα Κοκκινάκη επέλεξε να απευθυνθεί με χιούμορ στην ομάδα και να τους βάλει να διαλέξουν ποιο από τα δύο σάντουιτς που κρατούσε στα χέρια του να φάει! Η κόρη του διεθνή πολίστα έστειλε το δικό της μήνυμα στον πατέρα της, που τον έκανε να συγκινηθεί πολύ.

https://www.youtube.com/watch?v=gndS0tfzonA

Η ενότητα έκλεισε με το ξέσπασμα του Λάμπρου Χούτου, που είδε την αδελφή του με τον γιο του, την μητέρα του και τέλος την πρώην γυναίκα του με το παιδί τους. Ξέσπασε κι αυτός σε λυγμούς και αναφιλητά, προτού καταφέρει να διαβάσει και να μεταφράσει το μήνυμα, που ήταν στα ιταλικά, στους συμπαίκτες του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ