ΣτΕ: Δεκτές επί της αρχής οι προσφυγές των καναλιών

sTeΜετά από τέσσερις ώρες διάσκεψης της ολομέλειας των μελών του ΣτΕ οι ανώτατοι δικαστές ψήφισαν υπέρ του παραδεκτού των προσφυγών των καναλιών.

Οι προσφυγές έγιναν παραδεκτές από ισχυρή πλειοψηφία των μελών του ΣτΕ και ψήφους 16-9 σύμφωνα με πληροφορίες.

Η πλειοψηφία δεν πείστηκε από την εισήγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου που είχε ταχθεί υπέρ της απόρριψης των προσφυγών. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπαγεωργίου να επανήλθε και με νέα τοποθέτηση του να στήριξε και πάλι τις θέσεις του.

Κατόπιν αυτών ο εισηγητής της υπόθεσης Γ.Παπαγεωργίου ξεκίνησε να αναπτύσσει τη πρόταση προς τους συναδέλφους του αλλά η διάσκεψη διακόπηκε.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε χωρίς να οριστεί νέα ημέρα διάσκεψης. Κατά πληροφορίες, πριν ολοκληρωθεί, οι ανώτατοι δικαστικοί ξεκίνησαν να συζητούν την ουσία της υπόθεσης χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η συζήτηση.

Σε επόμενη διάσκεψη θα κριθεί το ζήτημα της συνταγματικότητας και της νομιμότητας του νόμου που μετέφερε τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ