Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: Αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό, θα κινηθώ νομικά

Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: Αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό, θα κινηθώ νομικά

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης για το γεγονός ότι η κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, το περασμένο Σάββατο, πέρασε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οπως υποστήριξε έπρεπε να έχει ερωτηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η Λίνα Νικολακοπούλου «καθώς αυτό που έγινε ήταν πολύ σιχαμερό και τώρα έχω έναν νόμιμο δρόμο να ακολουθήσω».

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε την ιδέα να πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς μια συναυλία πάνω σε ένα φορτηγό, με τίτλο «Από τον δρόμο με αγάπη», περιδιαβαίνοντας δρόμους και συνοικίες της πρωτεύουσας, μια ιδέα που στηρίχθηκε από τον δήμο Αθηναίων. Ετσι λοιπόν, το Σάββατο το πρωί, με αφετηρία την Τεχνόπολη, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη πέρασε από πολλά σημεία της Αθήνας, όπως και από το Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει στον δρόμο για να ακούσει αλλά και να μιλήσει στην τραγουδίστρια.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σταμάτη Κραουνάκη ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του ενώ μιλώντας στο Κόκκινο τόνισε πώς «έπρεπε να έχει ερωτηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η Λίνα Νικολακοπούλου καθώς αυτό που έγινε ήταν πολύ σιχαμερό και τώρα έχω έναν νόμιμο δρόμο να ακολουθήσω».

«Η Άλκηστις σε όλη την πορεία της ήταν άνθρωπος της περιπέτειας, δραστήριος, πρωτοστάτησε στην δημιουργία μίας νέας παρουσίασης για τα τραγούδια, με ρίσκο και κόστος, για να ανοίξει η ομπρέλα των συνεργατών, να υπάρξει μία νέα αισθητική. Αλλά αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, έγινε βιασμός του πνευματικού μου δικαιώματος, συνέχισε, όσο κι αν γράφουν τα τσιράκια της κυβέρνησης. Έγινε οργανωμένη παραγωγή από την Τεχνόπολη, οπωσδήποτε εν γνώσει του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη (αλλά και εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου). Και η Άλκηστη «τον έδωσε» τον Κ. Μητσοτάκη, ότι τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης στον Μπακογιάννη να πάει το φορτηγό έξω από το Μαξίμου. Ηθικά, θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί εάν θέλω το τραγούδι μου να παιχτεί έξω από το Μαξίμου σε κατάσταση πανδημίας μπροστά στον Μητσοτάκη που καθόλου δεν χωνεύω, είναι σαφές. Θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί και εγώ και η Νικολακοπούλου. Τώρα, έχω έναν νόμιμο δρόμο που θα ακολουθήσω, είναι ήδη στα χέρια της δικηγόρου μου. Και Θα διεκδικήσω με κάθε τρόπο μέχρι τελευταία ρανίδα την αμοιβή των 100.000-120.000 εργαζόμενων του μουσικού χώρου που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο που έχει φορμάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», τόνισε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ