Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί δε βλέπει τηλεόραση όταν είναι στο σπίτι;

stam

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς έχει καθημερινή πρωινή εκπομπή. Ενώ δουλεύει στην τηλεόραση όταν πηγαίνει στο σπίτι δεν βλέπει καθόλου!
 «Όταν είμαι στο σπίτι με τα κοριτσάκια μου, η τηλεόραση είναι κλειστή! Προτιμώ, αντί να χάνουμε ώρες μπροστά στο γυαλί, να τραγουδάμε, να ζωγραφίζουμε, να επικοινωνούμε. Κυρίως τώρα που η Νάγια μεγαλώνει και επικοινωνεί καλύτερα, το παιχνίδι μας έχει γίνει πιο διαδραστικό, κάτι που με κάνει να λιώνω στην κυριολεξία από ευτυχία», εξήγησε στο Τηλέραμα και συνέχισε:

«Παλιότερα και σινεμά πήγαινα και γυμναστήριο και βόλτες ανέμελες έκανα και ξάπλωνα ό,τι ώρα μου κατέβαινε. Τώρα όλα αυτά δεν υπάρχουν, όχι τουλάχιστον με την ίδια ένταση. Μερικές φορές, όταν γυρνάω στις 4 το απόγευμα στο σπίτι, ονειρεύομαι πως ξαπλώνω λίγο και ξεκουράζομαι, γιατί είμαι στο πόδι από τις 6 το πρωί. Όταν όμως με υποδέχονται τα μωρά μου στο σπίτι, ξεχνάω και τον ύπνο και την ξεκούραση. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς να παίξω μαζί τους και να τις φροντίσω».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ