Σύλβια Δελικούρα: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τον σύντροφό της!

Σύλβια Δελικούρα: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τον σύντροφό της!

Η Σύλβια Δεληκούρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρω1νό» μίλησε για τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη ενώ ανέφερε και τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα!

«Δεν νιώθω όμορφη αυτή την περίοδο... Επανήλθα στα κιλά μου, πάω και γυμναστήριο. Είναι μερικές γυναίκες που βγαίνουν από το μαιευτήριο και είναι όπως μπήκανε και είναι και οι άλλες που παλεύουν να χάσουν τα κιλά (έδειξε τον εαυτό της). Κάνω παρέα με την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση ... είναι καλές μου φίλες...» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια έκανε μία αποκάλυψη: «Με τον Δημήτρη μείναμε μετά από δύο μήνες σχέσης και έμεινα έγκυος μετά από έξι μήνες... Τώρα βαριέμαι να παντρευτώ. Πριν το παιδί ετοιμαζόμουν να παντρευτώ, έψαχνα για νυφικό, έχω πάει σε σχεδιαστή και μετά από δέκα μέρες και πήγα να κάνω τη δεύτερη πρόβα του νυφικού μου λέει: "Ρε παιδάκι μου έχεις γίνει σα φακλάνα" και τότε σκέφτηκα "έχω καθυστέρηση", έκανα τεστ και ήμουν έγκυος και πάνε και οι γάμοι, πάνε και τα πανηγύρια...»!

https://www.youtube.com/watch?v=zRhfrhJTjJo

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ