Η Σάρον Στόουν φωτογραφίζεται τόπλες στα 61 της χρόνια

Η Σάρον Στόουν φωτογραφίζεται τόπλες στα 61 της χρόνια

Σε πολλά πράγματα ο δείκτης παλαιότητας είναι και δείκτης ποιότητας. Στη Σάρον Στόουν αυτό βρίσκει μια ακόμα πιο έντονη ερμηνεία. Ευρισκόμενη στα 61 της χρόνια, η αδέσμευτη και περιπετειώδης κυρία του Χόλιγουντ έχει το θάρρος να κάνει φωτογραφίσεις όπως αυτή στην πορτογαλική Vogue. Δεν είναι όμως μόνο το θάρρος. Αυτό αφορά την αποδοχή της πρότασης που της έκαναν οι άνθρωποι του περιοδικού. Είναι και το αποτέλεσμα που έχει αυτή η φωτογράφιση στο φιλοθεάμον κοινό. Είναι η επίδραση στο μυαλό.


Από τα 35-40 της που συστήθηκε για τα καλά με τη σκηνή στο Βασικό Ένστικτο, μέχρι σήμερα, ελάχιστες είναι οι αλλοιώσεις. Η Σάρον Στόουν φέρει αυτόν τον αριθμό ηλικίας, αλλά αποδεικνύει ότι δεν παίζει κανένα ρόλο.

Γι΄αυτό φωτογραφίζεται τόπλες μέσα στην πισίνα και δεν έχει κανένα πρόβλημα το γυμνό της στήθος να μπει εξώφυλλο στο τεύχος Μαΐου της πορτογαλικής Vogue. Φυσικά δεν είναι μόνο το γυμνό της που συνεπαίρνει τους παλιούς και τους νέους.

Είναι όλη η φωτογράφιση που προσφέρει ερεθίσματα στο μυαλό. Όπως η ακόλουθη λήψη με την Στόουν να φοράει διχτυωτό καλσόν, μαύρες γόβες, ανοιχτό σακάκι, όλα εκείνα τα ενδύματα κι αξεσουάρ που δίνουν τον τόνο του σούπερ σέξι. Κι η πόζα της θα μπορούσε να είναι το sequel της πιο διάσημης σκηνής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 01 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 01 of 02, arriving stands.Tap the link in bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #mayisue #outnow #nasbancas @lighthouse.publishing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Portugal (@vogueportugal) στις

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS