Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πόσταρε μια φωτό με τον άνδρα της από το 1994

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πόσταρε μια φωτό με τον άνδρα της από το 1994

Την ώρα που πολλοί γάμοι διάσημων καταρρέουν, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ αποδεικνύουν ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις καθώς είναι παντρεμένοι εδώ και 23 χρόνια.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για να σηματοδοτήσει την επέτειο του γάμου της ανέβασε μια throwback φωτογραφία με τον σύζυγό της στο Instagram, χθες, προς τιμή των 23 χρόνων γάμου. «19 Μαϊου 2020. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο μωρό μου» έγραψε στην λεζάντα της εικόνας που δείχνει την ηθοποιό και τον Μάθιου Μπρόντερικ αγκαλιά σε νεαρή ηλικία. Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση αυτή, συγκίνησε τους θαυμαστές της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες μόνο ώρες πάνω από 200.000 likes.

 

Η φωτογραφία που επέλεξε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι από μία φιλανθρωπική εκδήλωση που το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει την άνοιξη του 1994, όταν ακόμη ήταν απλά ζευγάρι με τον Μάθιου Μπρόντερικ, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Μάιο του 1997. Από τότε, η ηθοποιός έγινε διάσημη χάρη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», η οποία έκανε το ντεμπούτο της μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιός, τον Ιούνιο του 1998.

 

https://www.instagram.com/p/CAYnxRZFQLb

 

Η τηλεοπτική σειρά κέρδισε πλήθος βραβείων Emmy και Χρυσών Σφαιρών μέσα στις 6 σεζόν προβολής αλλά και στις δύο πετυχημένες ταινίες. Βέβαια, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως παραλίγο να πει όχι στην σειρά, διότι δεν ήθελε να δεσμευτεί τόσο πολύ καθώς ήταν νιόπαντρη. Κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους, το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τον 17χρονο γιο Τζέιμς Γουίλκι και τις δίδυμες 10χρονες Μάριον Λορέτα Έλγουέλ και Ταμπίθα Χόουτζ, τις οποίες απέκτησαν μέσω παρένθετης μητρότητας το 2009.

 

Το διάσημο ζευγάρι έκλεισε χθες 23 χρόνια έγγαμου βίου

Το ζευγάρι, επί του παρόντος βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι τους στην Νέα Υόρκη, λόγω κορωνοϊού, με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Σε μία από αυτές, η ηθοποιός εικονίζεται να φορά κάλτσες με καρδούλες και αστραφτερές γόβες ενώ εργάζεται στον υπολογιστή της, όπως μόνο η Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City» θα μπορούσε να κάνει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ