Στέφανο Σαρτίνι: «Παιχνίδι» η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση

Στέφανο Σαρτίνι: «Παιχνίδι» η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση

Ένας παλιός γνώριμος της ελληνικής τηλεόρασης, ο Ιταλός σκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Φυσικά, ο Στέφανο Σαρτίνι, σκηνοθέτης πίσω από τα ακριβά βραδινά σόου των ‘90s, κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, όπως η ίδια την ανακοίνωσε πριν από 10 ημέρες, όσο όμως και τη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά.

Αρχικά, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη πως αποχωρεί από την τηλεόραση, ο Στέφανο Σαρτίνι αναρωτήθηκε αν έχει λήξει το συμβόλαιό της και στη συνέχεια σχολίασε. «Παιχνίδι είναι μάλλον…».

Ο Στέφανο Σαρτίνι κρίνει Ρούλα Κορλομηλά και Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τον Στέφανο Σαρτίνι να σχολιάσει τα θετικά και τα αρνητικά δύο εκ των πιο επιτυχημένων προσώπων στην ελληνική τηλεόραση, της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά. «Πιστεύω στην αρχή η Ρούλα, ήταν η Ρούλα. Μετά δεν ήταν πια η κοπέλα, η παρουσιάστρια της διπλανής πόρτας» είπε για την πρώην σύντροφο και συνεργάτη του. Μάλιστα, ο Ιταλός σκηνοθέτης αποκάλυψε πως δεν έχει καμιά επαφή πλέον με την παρουσιάστρια.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη; Ο Στέφανο Σαρτίνι σχολίασε πως θα ήθελε να τη δει να δοκιμάζεται και σε κάποιο άλλο είδος εκπομπής. «Η Ελένη χρειάζεται να κάνει ένα άλλο βήμα, κάτι βραδινό. Έχουμε δει την Ελένη μόνο σε καθημερινή εκπομπή. Εγώ ήθελα να δώσει κάτι άλλο» είπε.

Ο Στέφανο Σαρτίνι δεν θα ξανασυνεργαζόταν με τη Ρούλα Κορομηλά

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του μπροστά από τις κάμερες αιφνιδιάστηκαν από τις απαντήσεις του Στέφανο Σαρτίνι αναφορικά με τη Ρούλα Κορομηλά. Ο Ιταλός σκηνοθέτης, σχολίασε πως θα συνεργαζόταν με όποια παρουσιάστρια του πρότεινε το κανάλι. «Κι αν αυτή ήταν η Ρούλα;» ερωτήθηκε με τον Ιταλό να απαντά κατηγορηματικά «όχι». «Είμαστε πλέον στο 2020», είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS