Ράπτη-Γιώρκας: Αυτό είναι το επόμενο ταξίδι τους!

giorkas

Η Έλενα Ράπτη κι ο Λούκας Γιώρκας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Έχουν μιλήσει δημόσια για τον έρωτά τους και γι'αυτό δεν κρύβονται από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς ωστόσο να προκαλούν.

Η όµορφη βουλευτής Θεσσαλονίκης και ο γοητευτικός τραγουδιστής είναι αφοσιωμένοι στις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις που θεωρούν και οι δύο προτεραιότητα αλλά φροντίζουν να απολαµβάνουν τη σχέση τους και την καθηµερινότητά τους, από την οποία δεν λείπουν τα όµορφα σχέδια για το µέλλον. Ένα από αυτά, σύμφωνα με τη real, είναι και το ταξίδι που ετοιµάζουν στην ιδιαίτερη πατρίδα εκείνου, την Κύπρο.

Αυτό είναι προγραµµατισµένο να γίνει λίγο µετά το Πάσχα, όταν ο τραγουδιστής θα έχει ολοκληρώσει τις εµφανίσεις του στη µουσική σκηνή όπου τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη και η Ελενα θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της. Οι άριστες σχέσεις που έχει αναπτύξει µε την οικογένεια του αγαπηµένου της -και ιδιαίτερα µε τη µητέρα του Ελένη και τον πατέρα του Ανδρέα- κάνουν την όµορφη βουλευτή να ανυποµονεί για αυτό το ταξίδι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ