Πρόταση γάμου στη Eurovision 2017 [video]

Πρόταση γάμου στη Eurovision 2017 [video]

Ακόμα και πρόταση γάμου σε απευθείας πανευρωπαϊκή μετάδοση είδαμε χθες στην Eurovision 2017! Με την πρόκριση των δέκα χωρών από τις 18 που διαγωνίστηκαν στο δεύτερο ημιτελικό, ολοκληρώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον τελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κίεβο της Ουκρανίας.
 
Η Βουλγαρία, η Λευκορωσία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Δανία, το Ισραήλ, η Ρουμανία, η Νορβηγία, η Ολλανδία και η Αυστρία είναι οι δέκα χώρες που κατάφεραν να προκριθούν και που μαζί με την Ελλάδα, την Demy και το «This is Love», την Κύπρο με τον Hovig Demirjian και το τραγούδι Gravity, τη Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, την Αρμενία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, που προκρίθηκαν στον πρώτο ημιτελικό, καθώς και τις BIG5 χώρες (Ην. Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία) και φυσικά την διοργανώτρια Ουκρανία συμπληρώνουν τις 26 συμμετοχές του τελικού.

Ο δεύτερος ημιτελικός όμως «σημαδεύτηκε» από την πρόταση γάμου που έγινε στην εκπρόσωπο των Σκοπίων, από τον σύντροφο και συνεργάτη της. Μπορεί να μην έγινε ακριβώς on stage, καθώς εκεί τα περιθώρια είναι πολύ στενά, έγινε όμως στο «green room», με τους συναδέλφους τους να χειροκροτούν ένθερμα και να ζητωκραυγάζουν. Ο άντρας γονάτισε μπροστά στην όμορφη κοπέλα και στα αγγλικά την ρώτησε αν θα τον παντρευτεί. Η Σκοπιανή Jana Burceska δεν είχε και πολλά περιθώρια, ούτως ή άλλως, και απάντησε «ναι» πολύ συγκινημένη. 

Η πρόταση γάμου στην Σκοπιανή τραγουδίστρια:

https://www.youtube.com/watch?v=pjATJ-bnsHw

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ