Πόσα εκατομμύρια βγάζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»

Πόσα εκατομμύρια βγάζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»

Αυτή την εποχή του χρόνου, είναι δύσκολο να περάσει έστω και μία μέρα που να μην ακούσουμε το τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ, «All I Want For Christmas Is You», είτε σε ένα κατάστημα, είτε σε ένα μπαρ, σε ένα εστιατόριο ή ακόμα και στο ραδιόφωνο.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το 1994, το τραγούδι της Κάρεϊ έχει καθιερωθεί ως ένα από τα αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα ποπ τραγούδια, μαζί με το «Last Christmas», το «Jingle Bell Rock» και το «Holly Jolly Christmas», με αποτέλεσμα βέβαια η διάσημη τραγουδίστρια να βγάζει και πάρα πολλά χρήματα απ’ αυτό.

Στο Spotify, το «All I Want For Christmas Is You» είναι το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τις περισσότερες αναπαραγωγές, που ξεπερνούν τα 602 εκατομμύρια μόνο στην πλατφόρμα του streaming. Επίσης, έχει πάνω από 605 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube από το 2009 που ανέβηκε στην πλατφόρμα. Και παρότι το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, είναι ήδη Νο1 στην Αμερική.

Από τα δικαιώματα του Spotify, η Κάρεϊ έχει ήδη βγάλει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που το τραγούδι ανέβηκε στην πλατφόρμα και, φυσικά, το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω. Αν αυτή η εορταστική σεζόν κινηθεί όπως η περυσινή, η Κάρεϊ αναμένεται να βγάλει περίπου 600.000 δολάρια από το Νοέμβριο του 2019 έως τα Χριστούγεννα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις που έκανε το Economist το 2016, τα έσοδα της διάσημης τραγουδίστριας από «All I Want For Christmas Is You» έχουν ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια δολάρια (!).

Μετά το «All I Want For Christmas Is You», το επόμενο πιο επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι στο Spotify είναι το «Last Christmas» των Γουάμ που έχει ήδη αποφέρει πάνω από 1,5 εκατ. δολάρια, ακολουθεί το «Santa Tell Me» της Αριάνα Γκράντε με 1,1 εκατ. δολάρια, το «It's Beginning To Look A Lot Like Christmas» του Μάικλ Μπάμπλ με 1 εκατ. δολάρια και το «Mistletoe» του Τζέστιν Μπίμπερ με περίπου 950.000 δολάρια. Τα χρήματα αυτά είναι τα κέρδη που έχουν αποφέρει τα τραγούδια από την ημέρα που ανέβηκαν στην πλατφόρμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ