Πώς το Netflix κατέστρεψε την σεξουαλική ζωή των Millennials;

Πώς το Netflix κατέστρεψε την σεξουαλική ζωή των Millennials;

Αν ανήκεις στη γενιά των Millennials, τότε συμπάσχουμε. Διότι γνωρίζουμε από «πρώτο χέρι» πως πρόκειται για μία από τις πιο παρεξηγημένες γενιές. Η έξαρση της τεχνολογίας μέσω του διαδικτύου μπήκε σταδιακά στις ζωές μας και δεν δυσκολευτήκαμε ώστε να βρούμε τα πατήματά μας.

Ωστόσο όλη αυτή η έξαρση, μας έχει οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Λογικό, θα μου πεις, εφόσον δεν γνωρίζαμε τι μας περιμένει και τα επακόλουθά του. Μεγαλώνοντας μάθαμε να ζούμε μέσω του διαδικτύου, να πληρωνόμαστε, να φλερτάρουμε και να ερωτευόμαστε μέσω αυτού.

Αλλά όλα αυτά τα γνωρίζεις. Αυτό που δεν γνωρίζεις, είναι πως μέσα στη δίνη της τεχνολογίας, η γενιά μας ελάττωσε μία από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες απολαύσεις. Παρότι έχουμε γύρω μας dating εφαρμογές, όπως το Tinder, οι Millennials αποδεδειγμένα κάνουν λιγότερο σεξ από τις προηγούμενες γενιές. Η αιτία για την σεξουαλική ξηρασία των millennials έχει εξηγηθεί επιστημονικά στο Playboy Greece, αλλά μία νέα έρευνα έρχεται να μας φορτώσει και με άλλα βάρη. 

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην «Wall Street Journal», οι σειρές και οι ταινίες που ανεβαίνουν στο Netflix έχουν μία αρνητική επιρροή στην σεξουαλική μας ζωή, διότι τα νέα ζευγάρια που έχουν εθιστεί στις σειρές γυρνούν την πλάτη τους στο σεξ. Για την έρευνα συμμετείχαν 1.000 ζευγάρια, με το ¼ να επιβεβαιώνει ότι για κανέναν λόγο δεν πρόκειται να σταματήσουν την αγαπημένη τους σειρά, ακόμη κι αν ο/η σύντροφός τους είναι αναμμένος.

Ο λόγος είναι απλούστατος. Τα ζευγάρια έχουν τόση αγωνία και ενδιαφέρον για την συνέχεια της σειράς, που το σεξ δεν αποτελεί προτεραιότητα και μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Ωστόσο υπάρχουν και ευχάριστα νέα. Σε συνέχεια της έρευνας, το 86% αποκάλυψε πως απολαμβάνει να παρακολουθεί σειρές μαζί με τον/την σύντροφό τους και μάλιστα το αποκαλούν ως «ποιοτικό χρόνο».

Εν κατακλείδι, οι εποχές που έλεγες σε κάποια «Θέλεις να έρθεις από το σπίτι να δούμε ταινία» και ήξερες πολύ καλά πως δεν θα δείτε περισσότερο από 10 λεπτά, ανήκουν στο παρελθόν, διότι το «Netflix and Chill» αποτελεί μία αναμφισβήτητη αλήθεια. Ή όπως θα έλεγε η Θεοπούλα στο σήμερα, «άντε καλέ, κόβεται το Netflix»;

Πηγή: playboy.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS