Πώς ο Πάρις Κασιδόκωστας έχασε το φουσκωτό του στη Βουλιαγμένη

Πώς ο Πάρις Κασιδόκωστας έχασε το φουσκωτό του στη Βουλιαγμένη

Παραλίγο να... χάσει εντελώς το ένα από τα φουσκωτά του στη Βουλιαγμένη ο Πάρις Κασιδόκωστας στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ απολάμβανε το δείπνο του με την παρέα του στο γνωστό beach bar-restaurant Krabo στο Καβούρι.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας είχε δεμένα στη Βουλιαγμένη τρία σκάφη, εκ των οποίων ένα μεγάλο φουσκωτό, το οποίο, ενώ εκείνος έτρωγε με την παρέα του, λύθηκε και το παρέσυρε η θάλασσα. Οι άνθρωποι του Κασιδόκωστα, το crew των σκαφών του, δεν αντιλήφθηκε ότι λύθηκε το φουσκωτό, με αποτέλεσμα εκείνο να… πάρει το δρόμο του.

Παραθεριστής που διαμένει στο συγκρότημα κατοικιών Φάρος στο Καβούρι απέναντι ακριβώς από τον Αστέρα Βουλιαγμένας, είδε το φουσκωτό να πλέει ακυβέρνητο και το περισυνέλεξε, δένοντάς το αρόδο, μπροστά από το συγκρότημα κατοικιών. Ο παραθεριστής, στην κατοχή του οποίου περιήλθε αμέσως το φουσκωτό, όπως ορίζει το ναυτικό δίκαιο (ό,τι βρεις στη θάλασσα αν δεν έχει πλήρωμα περιέρχεται στην κατοχή σου), δήλωσε το περιστατικό αμέσως στο Λιμενικό.

Εντωμεταξύ, λίγη ώρα αργότερα, οι άνθρωποι του Πάρι Κασιδόκωστα αντιλήφθησαν ότι το φουσκωτό… είχε εξαφανιστεί και αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί άρχισαν με σκάφη και jet ski να το ψάχνουν απεγνωσμένα στην περιοχή.

Και όντως, λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν το φουσκωτό έξω από το συγκρότημα κατοικιών Φάρος. Μετά από συνεννόηση με τον άνθρωπο που είχε βρει το φουσκωτό και παρακάλια για να λήξει εκεί η υπόθεση, το πήραν και έφυγαν προκειμένου να μεταφέρουν τον Πάρι Κασιδόκωστα με την σύντροφό του που μόλις είχαν τελειώσει το δείπνο τους, από το εστιατόριο στο σκάφος τους...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS