ΖΩΗ

Πόπη Τσαπανίδου: «Μην σου κάτσει να ‘σαι παρέα μου και να σε αγγαρέψω να με φωτογραφίσεις…»

Με μία ανάρτησή της στο instagram η Πόπη Τσαπανίδου εξηγεί πόσο πολύ δυσκολεύεται να ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό, γιατί «ενώ θέλω να φωτογραφηθώ... ταυτόχρονα δεν θέλω! Δεν τις αγαπώ τις φωτογραφίες, έχω συγκεκριμένο λόγο και αιτία».

Δημοσιεύοντας ένα πορτραίτο της, αναφέρει στην ανάρτησή της: «Μην σου κάτσει να σαι παρέα μου και να θέλω να σε αγγαρέψω να με φωτογραφίσεις για να ανεβάσω και γω κάτι τις στο ινστα! Θα σου βγάλω το λάδι.
Αγγούρι λέμε. Ίδια πόζα, ίδιο χαμόγελο, ίδια τσατίλα στο μάτι "άντε τελείωνε ούτε μια φωτό δεν ξέρεις να βγάζεις", ίδια γωνία στο κεφάλι και καλά σκέρτσο... Κάτι με πιάνει και ενώ θέλω να φωτογραφηθώ... ταυτόχρονα δεν θέλω! Δεν τις αγαπώ τις φωτογραφίες, έχω συγκεκριμένο λόγο και αιτία, αλλά δεν είναι να σας τα λέω τώρα! Άλλη φορά. Ίσως στο βιβλίο που θα γράψω -αν καταφέρω να στρωθώ καμιά μέρα- μέσα στα κεφάλαιά του αμολήσω και αυτή την ιστορία που με έκανε να μη θέλω να καταγράφω την ιστορία μου σε φωτογραφίες.
Εδώ όμως... ο φωτογράφος ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός! Δεν πρόλαβα καν να στραβώσω και μου έδωσε πίσω το κινητό με αυτήν τη φωτό και μερικές ακόμα που ίσως ανεβάσω αύριο αν δεν αγγαρέψω άλλον να με φωτογραφίσει σε στιγμές κεφιού ή περισυλλογής».

View this post on Instagram

Μην σου κάτσει να σαι παρέα μου και να θέλω να σε αγγαρέψω να με φωτογραφίσεις για να ανεβάσω και γω κάτι τις στο ινστα! Θα σου βγαλω το λάδι. Αγγούρι λεμε. Ίδια πόζα, ίδιο χαμόγελο, ίδια τσατίλα στο μάτι "άντε τελείωνε ούτε μια φωτό δεν ξέρεις να βγάζεις", ίδια γωνία στο κεφάλι και καλά σκέρτσο... Κάτι με πιάνει και ενώ θέλω να φωτογραφηθώ... ταυτόχρονα δεν θέλω! Δεν τις αγαπώ τις φωτογραφίες, έχω συγκεκριμένο λόγο και αιτία, αλλά δεν είναι να σας τα λέω τώρα! Άλλη φορά. Ίσως στο βιβλίο που θα γράψω -αν καταφέρω να στρωθώ καμιά μέρα- μέσα στα κεφάλαιά του αμολήσω και αυτή την ιστορία που με έκανε να μη θέλω να καταγράφω την ιστορία μου σε φωτογραφίες. Εδώ όμως... ο φωτογράφος ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός! Δεν πρόλαβα καν να στραβώσω και μου έδωσε πίσω το κινητό με αυτήν τη φωτό και μερικές ακόμα που ίσως ανεβάσω αύριο αν δεν αγγαρέψω άλλον να με φωτογραφίσει σε στιγμές κεφιού ή περισυλλογής. Σας αγαπώ. Σας φιλώ Πες μου και εσύ καμια ιστορία σου εδώ κάτω 👇 Με ξερεις αφού! Τις διαβάζω όλες. Αφήνω ❤ λαικ και σας νοιώθω όλους παρέα μου.

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) on

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γράμμος, ο ΣΥΡΙΖΑ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS