Ο πιο «αντιπαθητικά απερίσκεπτος» επιβάτης αεροπλάνου -Δείτε τι έκανε με τα χέρια του

Ο πιο «αντιπαθητικά απερίσκεπτος» επιβάτης αεροπλάνου -Δείτε τι έκανε με τα χέρια του

Η συζήτηση γύρω από τους καλούς τρόπους στο αεροπλάνο περιλαμβάνει συνήθως την θέματα όπως την αλλαγή της θέσης και την ανάκλιση του καθίσματος. Φαίνεται όμως πως υπάρχει και ένα νέο πρόβλημα.

Ένα βίντεο που μοιράστηκε πρόσφατα ένα άτομο στο Reddit στην υποκατηγορία Mildly Infuriating δείχνει ένα επιβάτη αεροπλάνου να κρεμάει τα χέρια του πάνω από την οθόνη της τηλεόρασης του ταξιδιώτη που καθόταν πίσω του.

Τι έκανε ο απερίσκεπτος επιβάτης αεροπλάνου

Στην λεζάντα, έγραφε: «Το άτομο που καθόταν μπροστά από τον ξάδερφό μου στην πτήση μεγάλης απόστασης...». Στο βίντεο των 9 μόλις δευτερολέπτων, ο ταξιδιώτης, ο οποίος κάθεται στη μεσαία θέση, κινηματογραφεί καθώς ο συνεπιβάτης του καταπατά τον χώρο του.

Ο μπροστινός του φαίνεται να απλώνει το χέρι του γύρω από την πλάτη του καθίσματός του με τα χέρια του να κρέμονται πάνω από την οθόνη του αεροπλάνου. Φαινομενικά αδιαφορώντας, χτυπάει μάλιστα τα δάχτυλά του στην οθόνη, διακόπτοντας το πρόγραμμα που παίζεται. Ακολούθως, παίζει με τα δάχτυλά του ενώ σε κάποια στιγμή σκαλίζει ακόμη και τα νύχια του.

Σε κάποιο σημείο ο επιβάτης χάιδευε την οθόνηΌλο αυτό το διάστημα, ο εικονολήπτης του βίντεο παραμένει σιωπηλός – είναι άγνωστο τι συνέβη όταν ολοκληρώθηκε το βίντεο.

Δεκάδες τα σχόλια

Δεκάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αυτό που έβλεπαν, εκφράζοντας τις δικές τους σκέψεις και τις δικές τους λύσεις.

«Αρνούμαι να πιστέψω ότι κάποιος είναι τόσο αντιπαθητικά απερίσκεπτος» έγραψε κάποιον με έναν άλλον να προσθέτει: Μην αποδέχεστε τέτοια συμπεριφορά ανθρώπων. Πείτε κάτι». Ένας τρίτος έδωσε τη δική του λύση: «Τους ζητάτε ευγενικά να πάρουν τα χέρια τους. Κι αν δεν το κάνουν, το επόμενο είναι ένα πολύ υγρό φτέρνισμα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ