Πέθανε ο Λουκ Πέρι - Ο «Ντίλαν» του Μπέβερλι Χιλς

Πέθανε ο Λουκ Πέρι - Ο «Ντίλαν» του Μπέβερλι Χιλς

Απεβίωσε ο, Λουκ Πέρι, ο σταρ του Μπέβερλι Χιλς σε ηλικία 52 ετών.

Στις 28 Φεβρουαρίου είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς υπέστη εγκεφαλικό στο σπίτι του και σήμερα τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, ο γνωστός ηθοποιός απεβίωσε στο νοσοκομείο St. Joseph’s του Μπέρμπανκ στο Λος Αντζελες, όπου νοσηλευόταν, περιστοιχισμένος από τα παιδιά του, την αρραβωνιαστικιά του, την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα του, τον πατριό του και τα αδέλφια του.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, ένα ασθενοφόρο είχε φτάσει στο σπίτι του Λουκ Πέρι και τον είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός «μπήκε» στο νοσοκομείο μετά από βαρύ εγκεφαλικό.

Ο εκπρόσωπός του Λουκ Πέρι προχώρησε τότε σε μια σύντομη ανακοίνωση χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες από την κατάσταση του Πέρι.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι γιατροί έθεσαν τον ηθοποιό σε τεχνητό κώμα, αλλά νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος του είχε διαψεύσει την είδηση για το κώμα.

«O ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και είναι σε καταστολή», ανέφερε η ενημέρωση χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

0 files us entertainment lukeperry stroke

Ποιος ήταν ο Λουκ Πέρι

Ο Λουκ Πέρι γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1966 στην πόλη Φρένρικταουν του Οχάιο.

Το 1990, στα 24 του χρόνια, πήρε το ρόλο του Ντίλαν ΜακΚέι στην εμβληματική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ρόλος που τον «στιγμάτισε» επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

Πριν πάθει το «βαρύ» εγκεφαλικό, ο Λουκ Πέρι υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους στη σειρά του Netflix, Riverdale.

Η είδηση για το εγκεφαλικό έγινε γνωστή λίγες ώρες αφότου το Fox είχε κάνει ανακοίνωση για το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210».

Η Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειράς είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS