Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Διάσημοι και Μαχητές [video]

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Διάσημοι και Μαχητές [video]

Καβγάς άνευ προηγουμένου ξέσπασε ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές του Survivor μετά το τέλος του αγώνα για το έπαθλο φαγητού. Αφορμή στάθηκαν οι πανηγυρισμοί που έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού από τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι, λόγω τραβήγματος και πόνου που είχε στη μέση.

Όλα ξεκίνησαν από τη στρατηγική που επέλεξαν να ακολουθήσουν οι Μαχητές, οι οποίοι φαίνεται ότι έπιασαν το νόημα και δεν θέλουν να χάσουν ξανά αγώνα. Τι έκαναν λοιπόν; Έβγαλαν εκτός αγώνα τον αδύναμο κρίκο της ομάδας τους, τον Σπαλιάρα – με τη συγκατάθεση φυσικά και του ίδιου, ο οποίος άλλο που δεν θέλει να κάθεται στον πάγκο, να λέει διάφορα εμψυχωτικά δήθεν και μετά να περιδρομιάζει τα έπαθλα ξεκούραστος.

Ενώ ένα δεύτερο περιστατικό ηλέκτρισε και αυτό την ατμόσφαιρα. Μια ατάκα του Μάριου που ο Μπο εξέλαβε πως έλεγε πως οι Διάσημοι θα πάνε στην παραλία να κλάψουν...

«Πέρασε η μέση ε;» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Αγεγλόπουλος βλέποντας το, ενώ λίγες στιγμές αργότερα δημιουργήθηκε εκτεταμένη ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες με Γιώργο Χρανιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο, Κώστα Κοκκινάκη κατά Σπαλιάρα και Μάριου Ιωαννίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=O8xBCUxn_y8

https://www.youtube.com/watch?v=z5i3B8Mg4Xw

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ