Οι White Walkers του Game of Thrones στο Λονδίνο [video]

Οι White Walkers του Game of Thrones στο Λονδίνο [video]

Γύρω τους παγώνουν τα πάντα... Οι απέθαντοι «White Walkers» του Game Of Thrones ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη με τους ανθρώπους στον 7ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Πριν αντιμετωπίσουν όμως τον Τζον Σνόου και τους άλλες ήρωες που μάχονται για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους, είπαν να βγουν μία βόλτα στο Λονδίνο και να απολαύσουν από κοντά τις ομορφιές της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο 7ος κύκλος αναμένεται με μεγάλη αγωνία και ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, το HBO κάνει ό,τι μπορεί για να προβάλει τη σειρά που «έσπασε ταμεία» σε όλον τον πλανήτη.

Μπορεί το άλογο που καβαλά ο αρχηγός των White Walkers να μην... μοιάζει και τόσο πεθαμένο, αλλά σε κάθε περίπτωση η εικόνα των «ζωντανών νεκρών» στη γέφυρα του Λονδίνου και κάτω από το Big Ben, προκαλεί ένα... μυστήριο.

Περισσότερα επί της οθόνης. Προς το παρόν, απολαύστε το βίντεο με τους White Walkers στη «βόλτα» τους στην βρετανική πρωτεύουσα...

https://www.youtube.com/watch?v=_8S0mT4YeEo

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ