Οι «Ράδιο Αρβύλα» πάνε στα δικαστήρια τον ΣΚΑΪ

Οι «Ράδιο Αρβύλα» πάνε στα δικαστήρια τον ΣΚΑΪ

Τη διακοπή της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν οι «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Αντώνης Κανάκης γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας, αφήνοντας αιχμές για τον σταθμό του Φαλήρου. «Όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση», υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, οι «Ράδιο Αρβύλα» σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Πηγές του ΣΚΑΪ ανέφεραν σε επικοινωνία με το iefimerida.gr ότι ο σταθμός «έχει τηρήσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις που είχαμε απέναντί τους, κάτι που δεν έπραξαν εκείνοι», διαψεύδοντας όσα του προσάπτουν οι συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Οι «Ράδιο Αρβύλα» πάνε στα δικαστήρια τον ΣΚΑΪ

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκαν στο «διαζύγιο» του ΣΚΑΪ με τους «Ράδιο Αρβύλα» και μετέδωσαν ανακοίνωση της δικηγόρου του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνας Παναγουλέα.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια. Η πληρεξούσια δικηγόρος Χριστίνα Παναγουλέα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, επικαλούμενος τη δικηγόρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS