O Σπύρος Μπιμπίλας ξεσπά on camera για τα όσα ακούγονται για τον Στάθη Ψάλτη

O Σπύρος Μπιμπίλας ξεσπά on camera για τα όσα ακούγονται για τον Στάθη Ψάλτη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη, καθώς τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

«Μας έρχονται συνεχώς πληροφορίες πως ο Στάθης δεν είναι καλά, προσπαθούμε να βρούμε πληροφορία σωστή αλλά δεν τη βρίσκουμε!», είπε μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε: «Από την άλλη έφτασαν μέχρι στο σωματείο κάποιοι συνάδελφοι που είπαν ότι βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση, αυτό όμως εγώ δεν το δέχομαι! Ο Στάθης πάντα έβγαζε πολλά χρήματα.. Δεν μπορεί να έρχεται κάποιος και να λέει "μαζέψτε τρόφιμα για το Στάθη"! Αυτό προσβάλλει το Στάθη...Μέσω της Καίτης (Φίνου) έμαθα ότι ο Στάθης δεν έχει τέτοιο πρόβλημα! Αν ο ίδιος δεν εμφανιστεί και πει ότι έχω κάποιο πρόβλημα, το να λέει ο καθένας ότι του κατέβει...συνηθίζεται».

https://www.youtube.com/watch?v=V_ar9jSvSPA

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ