Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο: Η έκπληξη στη μητέρα του που την έκανε να βάλει τα κλάματα [video]

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο: Η έκπληξη στη μητέρα του που την έκανε να βάλει τα κλάματα [video]

Ο παρουσιαστής του Survivor επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και βιώνει μοναδικές στιγμές και πάλι μαζί με την οικογένειά του. Χθες μάλιστα είδαμε και την πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη μητέρα, την αδερφή και τη σύντροφό του.

Σήμερα o Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στο λογαριασμό του ένα βίντεο (πιθανώς από χτες) όταν και έκανε έκπληξη στη μητέρα του με την άφιξή του. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η μαμά του τον περίμενε μία εβδομάδα μετά και εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην πόρτα της.

Όπως ήταν φυσικό φώναξε και έβαλε τα κλάματα, ενώ δεν τον άφησε από την αγκαλιά της. «Ευλογία να κλαις από χαρά», ανέφερε η μαμά του παρουσιαστή.

Στο προφίλ του μάλιστα φρόντισε ο ίδιος να ανεβάσει τη μαγική στιγμή αγάπης και να γράψει:

«Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα...με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου!

Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της...ανεκτιμητη!

Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας!»

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ