Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αγκαλιά με την Eιρήνη Κολιδά

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αγκαλιά με την Eιρήνη Κολιδά

Ελεύθερος και ωραίος, δηλώνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Το διάστημα που πάλευε για την επιβίωσή του στον Άγιο Δομίνικο, δύο γυναίκες «μονμαχούσαν» για την καρδιά του, η θερμόαιμη Τουρκάλα Sabriye Şengül δήλωνε τρελά ερωτευμένη μαζί του και δημοσιεύματα τον ήθελαν να φλερτάρει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όταν ο Βασάλος αποχώρησε από το παιχνίδι ξεκάθαρισε ότι είναι μόνος στην προσωπική του ζωή, δίνοντας τέλος στις φήμες.

Μετά από τον αποκλεισμό στον ημιτελικό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχασε χρόνο και βγήκε για ποτό με τους πρώην «Μαχητές». Μάλιστα, η Ειρήνη Κολιδά μοιράστηκε με τους follower της μία φωτογραφία όπου ποζάρουν όλοι μαζί.

 

Το βράδυ της Πέμπτης, τόσο η Ειρήνη Κολιδά, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασαν φωτογραφίες από το party των «Survivor» στο Λαγονήσι, στις οποίες ποζάρουν οι δύο τους αγκαλιά.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ειρήνη Κολιδά

Kolida 2

«Κωνταντίνος μόνο! Survivor! Σ΄ αγαπώ», έγραψε η σέξι γυμνάστρια ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους. Από την άλλη ο Βασάλος σημείωσε: «Survivor# Mαχητές# Μόνο Κολιδά».

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

kolida vasalos

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ